Etsimme uutta tukioppilaskouluttajaa!

10.6.2022

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri etsii uusia kouluttajia tukioppilastoimintaan. Tukioppilaskouluttajana vierailet kouluissa tai toteutat verkkokoulutuksena vuorovaikutuksellisia ja toiminnallisia tukioppilaiden perus- ja teemakoulutuksia. Toimimme Pirkanmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueilla ja etsimme kouluttajaa pääasiassa Pirkanmaan alueelle.


Odotamme sinulta:

·       kiinnostusta ja kokemusta nuorten kanssa toimimisesta

·       pedagogista osaamista ja innostavaa otetta ohjata oppitunteja ja koulutuksia

·       osaamista ja kokemusta etäkoulutuksien vetämisestä

·       halua tukea nuorten osallisuutta koulussa ja toimia kiusaamisen ehkäisemiseksi

·       aktiivisuutta ja sitoutumista tehtävään vähintään yhdeksi lukuvuodeksi ja mahdollisuutta liikkua MLL:n Hämeen piirin alueen kouluille


Tarjoamme sinulle:

·       koulutuksen tehtävään, jatkokoulutusta ja koulutusmateriaalit sekä MLL:n kouluttajatoiminnan tuen

·       mahdollisuuden kartuttaa pedagogista osaamistasi

·       kokemusta järjestötyöstä

·       mahdollisuuden toimia lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi

·       myöhemmin mahdollisuuden kouluttautua myös mediakasvatuskouluttajaksi


Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan, työstä maksetaan palkkio (180e/kuusi oppituntia ja 360e/12 oppituntia + matkakulut). Työ on itsenäistä ja keikkaluontoista, työmäärä riippuu koulujen tilauksista. Kouluttajat pystyvät itse vaikuttamaan työn aikatauluihin ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai vuorotyötä tekevällä. Lue mitä meidän nykyiset kouluttajamme kertovat kouluttajana toimimisesta Kouluttajat esittäytyvät – sivulta.

Hae kouluttajaksi lähettämällä lyhyt (max A4) vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen suvi.myllarniemi@mll.fi. Hakuaika päättyy 27.6.2022 kello 23.59 ja haastattelut järjestetään viikolla 26 . 

Uusille kouluttajille järjestetään pakollinen kouluttajakoulutus 3.-4.9.2022 Helsingissä.

Lisätietoja MLL:n Hämeen piirin kouluyhteistyön koordinaattori Suvi Myllärniemi suvi.myllarniemi@mll.fi tai 17.6.22 klo: 9-11 ja 20.6.22 klo: 12-14 p.040 5400 487.