Paikallisyhdistysten tukena!

Hämeen piirin tehtävänä on tukea alueensa paikallisyhdistyksiä ja niissä toimivia vapaaehtoisia. Hämeen piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille koulutusta, ohjausta ja neuvontaa.
Hämeen piiri auttaa myös esimerkiksi yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä kysymyksissä, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenhankinnassa ja verkostoitumisessa.

Materiaalit ja muistilistaa

Paikallisyhdistysten toiminnan tueksi MLL tarjoaa paljon erilasia järjestelmiä ja materiaaleja.

Koulutukset ja tapahtumat

Hämeen piiri kouluttaa paikallisyhdistysten jäseniä.

Piirikirjeet Arkisto

Hämeen piirin piirikirjeiden arkistosta löydät paikallisyhdistyksille lähettyjä piirikirjeitä ajankohtaisista aiheista.

Tukea ja neuvontaa piiristä

Haluamme olla paikallisyhdistysten tukena ja meihin voi ottaa yhteyttä kaikissa yhdistyksen toimintaan liittyvissä asioissa.
Ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä!

Laura Räisänen
Koordinaattori