Vapaaehtoistehtäviä MLL:n Hämeen piirissä:

Vapaaehtoistehtäviä Hämeen piirin alueen paikallisyhdistyksissä:

• hallituksen jäsen
  • puheenjohtaja
  • varapuheenjohtaja
  • rahastonhoitaja
  • sihteeri
  • tiedottaja
  • toiminnantarkastajan
  • yhdistyksen toiminnan muut vastuuhenkilöt (esim. perhekahvilavastaava tai kerho-ohjaaja)

Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistoiminta MLL:ssa on pääasiassa ennaltaehkäisevää työtä hyvän ja onnellisen lapsuuden puolesta. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, omasta halusta lähtevää, osallistujien ehdoin tapahtuvaa toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL:ssa vapaaehtoiset saavat toimintansa tueksi koulutusta ja ohjausta.

Vapaaehtoistyö on parhaimmillaan antoisaa, iloista ja palkitsevaa! Vapaaehtoisena voit olla mukana omana itsenäsi - juuri sen verran kuin sinulla on aikaa, halua ja voimavaroja. Näet työsi tulokset ja nautit yhdessä tekemisestä. Vapaaehtoisena saat uusia ystäviä, koulutusta ja kokemuksia. Vapaaehtoistoiminnan muotoja on monia - osaamisellesi ja ajallesi löydämme varmasti sopivan toimintakentän.