Lisätietoja:

Koordinaattori, perhekeskustoiminta
miia.kerokoski(at)mll.fi

Suvi Myllärniemi
Koordinaattori, kouluyhteistyö, tukioppilastoiminta, lasten ja nuorten tukihenkilötoiminta
suvi.myllarniemi(at)mll.fi

Kati Kenttälä
Koordinaattori, perhekummitoiminta
kati.kenttala(at)mll.fi

Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistoiminta MLL:ssa on pääasiassa ennaltaehkäisevää työtä hyvän ja onnellisen lapsuuden puolesta. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, omasta halusta lähtevää, osallistujien ehdoin tapahtuvaa toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL:ssa vapaaehtoiset saavat toimintansa tueksi koulutusta ja ohjausta.

Vapaaehtoistyö on parhaimmillaan antoisaa, iloista ja palkitsevaa! Vapaaehtoisena voit olla mukana omana itsenäsi - juuri sen verran kuin sinulla on aikaa, halua ja voimavaroja. Näet työsi tulokset ja nautit yhdessä tekemisestä. Vapaaehtoisena saat uusia ystäviä, koulutusta ja kokemuksia. Vapaaehtoistoiminnan muotoja on monia - osaamisellesi ja ajallesi löydämme varmasti sopivan toimintakentän.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirissä piirissä toimii vapaaehtoisia mm.

• lasten ja nuorten tukihenkilöinä
  • perhekummeina
  • Terhokerhojen ohjaajina
  • kylämummeina ja -vaareina
  • lukumummeina ja -vaareina
  • lipaskerääjinä
  • avustajina

MLL:n Hämeen piirin paikallisyhdistykset järjestävät omaa toimintaa ja lisäksi yhdistysten hallituksissa on erilaisia tehtäviä:

• hallituksen jäsen
  • puheenjohtaja
  • varapuheenjohtaja
  • rahastonhoitaja
  • sihteeri
  • tiedottaja
  • eri vapaaehtoistoimintojen vastuuhenkilöt
  • toiminnantarkastaja

Vapaaehtoistoiminta tekee sinut onnelliseksi! Ilmoittaudu mukaan!