Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistoiminta MLL:ssa on ennaltaehkäisevää toimintaa hyvän ja onnellisen lapsuuden edistämiseksi sekä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, omasta halusta lähtevää, osallistujien ehdoin tapahtuvaa toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL:ssa vapaaehtoiset saavat toimintansa tueksi koulutusta ja ohjausta.

Vapaaehtoisena toimiminen on parhaimmillaan antoisaa, iloista ja palkitsevaa! Vapaaehtoisena voit olla mukana omana itsenäsi - juuri sen verran kuin sinulla on aikaa, halua ja voimavaroja. Näet työsi tulokset ja nautit yhdessä tekemisestä. Vapaaehtoisena saat uusia ystäviä, koulutusta ja kokemuksia.

Vapaaehtoistoiminnan muotoja on monia - osaamisellesi ja ajallesi löydämme varmasti sopivan!
    Myös jäsenyydelläsi tuet paikallista toimintaa!

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lisätietoja:

Järjestöpäällikkö Tia Kemppainen