Perheitä varten, pienten puolella!

Tarjoamme monipuolisesti palveluja perheille Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueilla.

MLL Hämeen piiri tuottaa monenlaisia, maksuttomia palveluja perheille, lapsille ja nuorille sekä koulutuksia vanhemmille. 
Kysy rohkeasti lisää!


Perhekummi on vapaaehtoinen, joka jakaa hetken aikaa arkea lapsiperheen kanssa. Perhekummi tapaa perhettä noin joka toinen viikko muutaman tunnin ajan.


OmaKamu -toiminnassa lapsi tai nuori tapaa turvallista aikuista ihmistä muutaman kerran kuussa, mukavan, yhteisen tekemisen parissa.


ABC-Vanhemmuusryhmä 
Ryhmän tapaamisten tavoitteena on tukea lasten positiivista kehitystä vahvistamalla lapsen ja aikuisen välistä suhdetta arjessa.   

MLL lastenhoito⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ tarjoaa apua lastenhoitoon kaikkina vuorokaudenaikoina. Perhe voi käyttää lastenhoitoa omien tarpeiden mukaan esimerkiksi työkiireiden tai opiskelun vuoksi tai kun vanhempi haluaa hetken hengähtää. Kaikki hoitajat ovat käyneet Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämän lastenhoitokurssin. 

Voit tilata Mannerheimin Lastensuojeluliiton kouluttaman lastenhoitajan avuksesi

MLL:n Paikallisyhdistykset järjestävät monenlaista toimintaa, kuten esimerkiksi perhekahvilatoimintaa ja kerhoja.
Katso oman alueesi paikallisyhdistyksen toimintaa heidän nettisivuillaan. Löydät listan paikallisyhdistyksistä täältä

MLL:n Vanhempainnetistä löydät tietoa ja tukea lasten kasvuun, kehitykseen ja ajankohtaisiin asioihin. Vanhempainnetissä on myös mahdollisuus keskustella muiden vanhempien kanssa, osallistua chattiin tai kirjepalveluun ja soittaa vanhempainpuhelimeen.

Chatti vanhemmille