Perheitä varten, pienten puolella!

Hämeen piirin toimintaa 

MLL Hämeen piiri tuottaa monenlaisia, maksuttomia palveluja perheille, lapsille ja nuorille sekä koulutuksia vanhemmille. 
Kysy rohkeasti lisää!


Perhekummi on vapaaehtoinen, joka jakaa hetken aikaa arkea lapsiperheen kanssa. Perhekummi tapaa perhettä noin joka toinen viikko muutaman tunnin ajan.


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠OmaKamu toiminnassa lapsi tai nuori tapaa turvallista aikuista ihmistä muutaman kerran kuussa, mukavan, yhteisen tekemisen parissa.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ABC-Vanhemmuusryhmä 
Ryhmän tapaamisten tavoitteena on tukea lasten positiivista kehitystä vahvistamalla lapsen ja aikuisen välistä suhdetta arjessa.   

MLL:n Lastenhoito

MLL lastenhoito tarjoaa apua lastenhoitoon kaikkina vuorokaudenaikoina. Perhe voi käyttää lastenhoitoa omien tarpeiden mukaan esimerkiksi työkiireiden tai opiskelun vuoksi tai kun vanhempi haluaa hetken hengähtää. Kaikki hoitajat ovat käyneet Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämän lastenhoitokurssin. 

Toimintaa ja kerhoja MLL:n
paikallisyhdistyksissä

MLL:n Paikallisyhdistykset järjestävät monenlaista toimintaa, kuten esimerkiksi perhekahvilatoimintaa ja kerhoja.
Katso oman alueesi paikallisyhdistyksen toimintaa heidän nettisivuillaan. 
Löydät listan paikallisyhdistyksistä täältä

Tietoa ja vertaistukea verkossa

MLL:n Vanhempainnetistä löydät tietoa ja tukea lasten kasvuun, kehitykseen ja ajankohtaisiin asioihin. Vanhempainnetissä on myös mahdollisuus keskustella muiden vanhempien kanssa, osallistua chattiin tai kirjepalveluun ja soittaa vanhempainpuhelimeen.

Kotineuvola Oy, 
Ammatillista lastenhoitoa

Hämeen piirin Kotineuvola Oy tuottaa ammatillisia lastenhoitopalveluja yksityisille, yrityksille ja kunnille. 
Lue lisää Kotineuvolan sivuilta.

Kotineuvola Oy julkaisee hoito-oppaita eri-ikäisten lasten vanhempien tueksi. Sarjaan kuuluu kuusi vuosittain julkaistavaa asiantuntijoiden laatimaa opasta, jotka sisältävät käytännön tietoa ja ohjeita kuhunkin ikäryhmään liittyvistä ajankohtaisista asioista. 
Lue maksuttomia oppaita Kotineuvolan sivuilta