Kohtaamisia

Toimintamme ytimessä on ihmisten kohtaaminen. On tärkeää, että myös vapaaehtoiset pääsevät tapaamaan toisiaan säännöllisesti, vaihtamaan kuulumisia ja kehittämään yhdessä MLL:n toimintaa. Tervetuloa mukaan yhdistyksille järjestämiimme seututapaamisiin ja verkkotreffeille!

Seututapaamiset

Seututapaamiset tarjoavat ennen kaikkea mahdollisuuden tavata muiden MLL-yhdistysten toimijoita, saada tukea, apua ja uusia ideoita omaan toimintaan. Seututapaamisten teemat rakentuvat osallistujien toiveiden mukaan. Kaikkiin seututapaamisiin ovat tervetulleita MLL-yhdistystoimijat koko piirin alueelta!

Seuraavat seututapaamiset järjestetään syksyllä 2024.

Verkkotreffit

Kahvikuppi käteen ja tervetuloa mukaan Hämeen piirin verkkotreffeille!

Yhdistysten vapaaehtoisille tarkoitetuilla etätapaamisilla kuullaan onnistumisia yhdistyksistä ja jaetaan ajatuksia ja ideoita päivän teemaan liittyen.

Kevään 2024 treffit on pidetty ja ilmoitamme tulevista verkkotreffeistä ajankohtien varmistuttua.