Haluatko olla pienten puolella?
Löydä sinulle sopivin tapa

Voit olla pienten puolella ja tukea MLL:n Hämeen piirin työtä monella eri tavalla, lue alta lisää miten voit olla tukemassa lasten, nuorten sekä perheiden hyvinvointia.
Jos haluasit tukea toimintaamme mutta et vielä tiedä miten, ota meihin rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Liity jäseneksi

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienten puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille ja tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille.

Jäsenmaksulla tuet paikallisesti lapsia ja perheitä

Kun liityt MLL:n jäseneksi, liityt asuinpaikkakuntasi tai kaupunginosasi paikallisyhdistyksen jäseneksi. Halutessasi voit myös valita jonkin toisen paikallisyhdistyksen, johon liittyä. Paikallinen yhdistys saa jäsenmaksustasi osan, joten oman alueesi lapset ja perheet saavat konkreettista apua juuri sinulta.
Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa.

Jäsenedut

Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenenä olet oikeutettu moniin erilaisiin jäsenetuihin:

• Useat paikallisyhdistykset antavat jäsenille alennusta MLL:n kerhomaksuista.
  • Lapsemme-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja jäsenenä saat sen kotiisi.
  • Etuja ja alennuksia muun muassa HopLopista, Shadeshares-aurinkolasimerkiltä, Jesper Juniorista ja Hertz Autovuokraamosta. Katso tästä kaikki edut.

Lisätietoja  jäsenyydestä:
Jäsenpalvelu
jasenpalvelu(at)mll.fi

www.mll.fi/jasenyys

Tule vapaaehtoiseksi Hämeen piiriin

Koulutamme vapaaehtoisia tukemaan lapsia, nuoria sekä perheitä.
Lue lisää Hämeen piirin vapaaehtoistoiminnasta:
Vapaaehtoisille

Lahjoita testamentilla

Testamenttaa omaisuutta sinulle tärkeiden asioiden tukemiseksi!
Jos lasten ja perheiden asiat ovat lähellä sydäntäsi, voit testamentissa määrätä edunsaajaksi MLL:n Hämeen piirin.  MLL:n Hämeen piiri käyttää testamenttilahjoituksen paikallisten lasten ja perheiden hyväksi. Yleishyödyllisenä toimijana MLL:n ei tarvitse maksaa perinnöstä veroa. Lisätietoa MLL:e lahjoittamisesta sinulle antaa Hämeen piirin toiminnanjohtaja
Päivi Meduri, jonka yhteystiedot löydät sivun lopusta.

Yritys
-Lahjoita rahaa, tavaraa, aikaa tai osaamista!

Yritysten on mahdollista tukea MLL:n Hämeen piirin toimintaa esimerkiksi:

• Osallistumalla Lapset ensin -keräykseen tai Hyvä Joulumieli -keräykseen rahalahjoituksella
  • Lähtemällä MLL:n Hämeen piirin kannatusjäseneksi (250€/vuosi)
  • Lahjoittamalla tuotteita tai palveluita MLL:n Hämeen piirin kautta paikallisille lapsiperheille
  • Lahjoittamalla työntekijöidensä aikaa ja osaamista MLL:n Hämeen piirin toimintaan

Jos yrityksesi haluaisi olla tukemassa työtämme lasten, nuorten ja perheiden hyväksi,
ota yhteyttä Hämeen piirin toiminnanjohtajaan Päivi Meduriin.

Päivi Meduri
Vt. toiminnanjohtaja