MLL on luotettava asiantuntija ja kumppani

MLL on tunnettu ja arvostettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jolla on yli 71 000 henkilöjäsentä. 

Suomalaisista 80 % tuntee MLL:n vähintään nimeltä ja lähes kaksi kolmannesta kertoo tuntevansa MLL:n toiminnan tarkoituksen ainakin jossain määrin. MLL:n vahvuuksia ovat luotettavuus, asiantuntemus, tehokkuus ja lähestymisen helppous.

Vaikuttajaorganisaatioiden kesken tehdyssä tutkimuksessa MLL on tunnettuudessa, näkyvyydessä, uskottavuudessa ja vaikuttavuudessa ykkössijalla. Ulkoisen viestinnän onnistumista mittaavassa tutkimuksessa MLL on järjestöjen, etujärjestöjen ja julkisten toimijoiden sarjassa toisena.

Mikäli yrityksenne haluaa olla  mukana rakentamassa Suomesta lapsiystävällistä yhteiskuntaa ja olla tukemassa lasten oikeuksia hyvään elämään, tervetuloa kumppaniksemme! Yritysten on mahdollista tukea MLL:n Hämeen piirin toimintaa esimerkiksi: 


- Lähtemällä MLL:n Hämeen piirin kannatusjäseneksi (250€/vuosi)

- Solmimalla pidempiaikainen strateginen kumppanuus

- Tekemällä kertalahjoitus, jolla yritys voi tukea MLL:n työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi

- Lahjoittamalla tuotteita tai palveluita MLL:n Hämeen piirin kautta paikallisille lapsiperheille

- Lahjoittamalla työntekijöiden aikaa ja osaamista MLL:n Hämeen piirin vapaaehtoistoimintaan

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää.


Päivi Meduri
Toiminnanjohtaja
paivi.meduri(at)mll.fi
040 722 1641