Tule mukaan oman asuinalueesi 
MLL:n paikallisyhdistykseen!

Noin 70 Hämeen piirin aluella toimivaa MLL:n paikallisyhdistystä tarjoaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille, asuinalueen toiveiden ja tarpeiden mukaista toimintaa. Osallistuaksesi toimintaan et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta, ja toimintaan voit osallistua omien resurssiesi mukaan, juuri siten kuin haluat! 

Hallitustoiminta

Paikallisyhdistysten hallituksessa toimiminen mahdollistaa paikallisen MLL:n yhdistystoiminnan ja antaa osallistujalle mahdollisuuden vaikuttaa oman alueensa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin, sekä kehittää mm. omia yhdistysosaamisen taitoja. Hallitustoimintaan osallistuminen sopii monen ikäisille ja erilaisissa elämänvaiheissa oleville. Toiminnan kautta pääset tutustumaan asuinalueesi uusiin ihmisiin.

Perhekahvilaohjaaja

Perhekahvilat ovat kohtaamispaikkoja, joissa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin. Samalla lapset saavat ikäistään leikkiseuraa.

Lue lisää perhekahvilaohjaajan tehtävästä ja järjestettävistä koulutuksista:

Pop up vapaaehtoinen

Järjestele kirpparipöytiä, osallistu tapahtumien organisointiin, tuo ylimääräiset syksyn omenat perhekahvilaan, leikitä lapsia talviriehassa tai tule virkistämään MLL:n hallituksen jäseniä vaikkapa venyttelyhetkellä. Sinä päätät miten ja milloin!

 

Kiinnostaisiko sinua MLL:n toiminta, mutta et tiedä mitä haluaisit tehdä ja mihin aikasi riittäisi. Koordinaattorimme Laura ja Tiina kertovat mielellään lisää erilaisista vaihtoehdoista!


Ota yhteyttä Tiinaan tai Lauraan tai täytä alla oleva lomake ja sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian. 

Mistä sait tiedon MLL:n Hämeen piirin toiminnasta?

Tiina Rintala-Siira 
Koordinaattori
Paikallisyhdistysten tuki 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kanta-Häme ja Päijät-Häme
p. 044 599 0585
tiina.rintala-siira(at)mll.fi

Laura Räisänen
Koordinaattori
Paikallisyhdistysten tuki
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Pirkanmaa
p. 050 436 3230
laura.raisanen(at)mll.fi