Tule perhekummiksi!

Perhekummitoiminta on ennaltavahvistavaa vapaaehtoisten toteuttamaa toimintaa lapsiperheille.

Perhekummi voi auttaa perheitä, joissa:

• odotetaan vauvaa tai joissa on 0-10-v. lapsia
  • elämänmuutos on yllättänyt perheen
  • arki tuo mukanaan haasteita arkeen ja vanhemmuuteen esim. toisen vanhemman matkatyö
  • vanhemmat kokevat itsensa yksinäisiksi tai väsyneiksi
  • ei ole riittävää tukiverkostoa

Mitä perhekummi tekee?
Perhekummi osallistuu perheen arkeen perheen kotona tai esimerkiksi leikkipuistossa. Perhekummi ei ole lasten- eikä kodinhoitaja.

Perhekummiksi sopii luotettava aikuinen, joka tapaa perhettä yleisimmin joka toinen viikko. Tapaamiset kestävät yleensä 2-3 tuntia.

Miten perhekummiksi?
Täytä lomake Yhdessä eteenpäin -sivuilla, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sovimme kanssasi alkutapaamisen ja saat koulutuksen toimintaan. Perhekummina saat tukea, ohjausta ja virkistystä.

Perhekummitoimintaa on tällä hetkellä Tampereen alueella sekä Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Katso seuraavat koulutukset ja ilmoittaudu Perhekummiksi!

Ota yhteyttä koordinaattoreihin:

Kanta-Häme
Katja Toivonen
katja.toivonen@mll.fi

Tampereen seutu (Tampere, Hämeenkyrö, Lempäälä, Kangasala, Pälkäne)
Laura Räisänen
laura.raisanen@mll.fi