MLL:n hoitajaksi?

Haluatko tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii? Tule MLL:n hoitajaksi lapsiperheisiin. Voit tehdä töitä joustavasti -päivisin, iltaisin, viikonloppuisin ja vaikkapa loma-aikoina. Lastenhoitotyö on palkallista. 

Voit hakea lyhyen perehdytyksen kautta hoitajaksi, jos olet sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelija, ammattilainen tai alalta eläkkeelle jäänyt. 

Henkilöt ilman alan koulutusta pääsevät mukaan MLL:n lastenhoitokurssin kautta

Koulutamme lastenhoitajia Hämeen piirin alueella

Hoitajaksi lastenhoitokurssin kautta 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitokursseja järjestetään vastuuntuntoisille ja lapsirakkaille henkilöille, joilla on kiinnostusta ja aikaa hoitaa lapsia. Kurssin kautta mukaan voi tulla mukaan ilman sosiaali-, terveys tai kasvatusalan kokemusta. 

 Lastenhoitotehtävissä voi toimia 16 vuotta täytettyään.
Kurssin jälkeen voit hakeutua toimintaan mukaan.

Tulevat kurssit ja ilmoittautumislinkit löydät alta:

Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan opiskelija tai ammattilainen perehdytys

Alan ammattilaiset ja opiskelijat pääsevät mukaan perehdytyksen kautta. Kouluttaudu lyhyellä perehdytyksellä MLL:n hoitajaksi (3h). Perehdytyksiä järjestetään kuukausittain.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alan ammattilaisten tai opiskelijoiden perehdytykseen:

MLL: n hoitajana toimiminen

MLL:n lastenhoitotyö on palkallista työtä ja hoitajana voi toimia kaikki 16-75 vuotiaat, lastenhoidosta kiinnostuneet ja MLL:n lastenhoitokurssin käyneet.

Hyväksytysti suoritettu kurssi ja soveltuvuus lastenhoitotehtäviin antavat mahdollisuudet pyrkiä mukaan MLL:n lastenhoitotoimintaan ja tekemään palkallista hoitajan työtä niiden kuntien alueella, joissa uusia hoitajia tarvitaan. 

MLL hoitajat eivät ole työsuhteessa Mannerheimin Lastensuojeluliittoon, vaan perhe toimii perheessä työskentelevän hoitajan työnantajana ja vastaa täten kaikista työnantajavelvoitteista. 

Lisätietoja:

Liisa Lindström
Koordinaattori, Lastenhoitotoiminta
p. 040 517 2993 
liisa.lindstrom(at)mll.fi