Kamuksi lapselle tai nuorelle?

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

OmaKamu-toiminnassa turvallinen aikuinen toimii lapsen tai nuoren aikuisena ystävänä, Kamuna. Kamu ja lapsi tapaavat säännöllisesti muutaman kerran kuukaudessa yhteisten harrastusten tai mukavan tekemisen äärellä. Pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan PikkuKamun, lapsen tai nuoren, jolla on mm. samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin sinulla. Olemme tukenasi koko Kamu-suhteen ajan ja järjestämme mm. yhteistä tekemistä Kamu-pareille. OmaKamu-toimintaan voit lähteä mukaan myös Tampereen ympäristökunnista. 

Osallistumalla OmaKamu-toimintaan voit olla tärkeänä tukena lapsen tai nuoren kehityksessä. Tuloksena syntyy ainutlaatuisia kasvutarinoita, ystävyyssuhteita  ja elämäniloa! Tervetuloa mukaan Kamujen joukkoon!


OmaKamu-koulutus

Polku Kamuksi alkaa maksuttomalla OmaKamu-koulutuksella. Koulutuksen aikana pääset pohtimaan vapaaehtoisena toimimista monesta eri näkökulmasta ja   tapaat mm. toiminnassa mukana olevan Kamun ja huoltajan. 

Seuraava OmaKamu-koulutus järjestetään syksyllä 2023 MLL:n Hämeen piirin toimistolla Pyhäjärvenkatu 5b, 2krs. Ilmoittautuminen avataan pian!Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää!

Sanna Lammi
OmaKamu toiminnanohjaaja
sanna.lammi@omakamu.fi
p. 0447378147

Voit myös lukea lisää toiminnasta OmaKamun valtakunnallisilta sivuilta.