Kamuksi lapselle tai nuorelle?

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

OmaKamu-toiminnassa turvallinen aikuinen toimii lapsen tai nuoren aikuisena ystävänä, Kamuna. Kamu ja lapsi tapaavat säännöllisesti muutaman kerran kuukaudessa yhteisten harrastusten tai mukavan tekemisen äärellä. Pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan Pikku-Kamun, lapsen tai nuoren, jolla on mm. samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin sinulla. Olemme tukenasi koko Kamu-suhteen ajan ja järjestämme mm. yhteistä tekemistä Kamu-pareille.

Osallistumalla OmaKamu-toimintaan voit olla tärkeänä tukena lapsen tai nuoren kehityksessä. Tuloksena syntyy ainutlaatuisia kasvutarinoita, ystävyyssuhteita  ja elämäniloa! Tervetuloa mukaan Kamujen joukkoon!

OmaKamu-koulutus

Polku Kamuksi alkaa maksuttomalla OmaKamu-koulutuksella. Koulutuksen aikana pääset pohtimaan vapaaehtoisena toimimista monesta eri näkökulmasta ja   tapaat mm. toiminnassa mukana olevan Kamun ja huoltajan.

Seuraava OmaKamu-koulutus alkaa 2.2.2023 seuraavan aikataulun mukaisesti:

• Torstaina 2.2.2023  klo 17:30-20:00
  • Torstaina 9.2.2023  klo 17:30-20:00
  • Lauantaina 18.2.2023   klo 9:30-14:00
  • Keskiviikkona 22.2.2023   klo 17:30-20:00

Yhteiset tapaamiset järjestetään MLL:n Hämeen piirin tiloissa, Pyhäjärvenkatu 5b. Yhteisten tapaamisten lisäksi koulutukseen kuuluu henkilökohtaiset alku- ja loppukeskustelut jokaisen koulutukseen osallistuvan kanssa.

Koulutukseen voi ilmoittautua olemalla yhteydessä toiminnanohjaajaan tai OmaKamu ry:n kotisivujen kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää!

Sanna Lammi
OmaKamu toiminnanohjaaja
sanna.lammi@omakamu.fi
p. 0447378147

Voit myös lukea lisää toiminnasta OmaKamun valtakunnallisilta sivuilta.