Kamuksi lapselle tai nuorelle

OmaKamu-toiminnassa turvallinen aikuinen toimii lapsen tai nuoren aikuisena ystävänä, eli Kamuna. Kamu ja lapsi tapaavat säännöllisesti muutaman kerran kuukaudessa yhteisten harrastusten tai mukavan tekemisen äärellä. Pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan PikkuKamun, eli lapsen tai nuoren, jolla on mm. samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin sinulla. Olemme tukenasi koko Kamu-suhteen ajan ja järjestämme säännöllisesti yhteistä tekemistä Kamu-pareille. 


OmaKamu-toiminta mahdollistaa ihmissuhteen muodostumisen turvallisen aikuisen ja lapsen välille, joka voi parhaassa tapauksessa muuttua vuosia kestäväksi ystävyyssuhteeksi.

OmaKamu-toimintaan voit lähteä mukaan myös Tampereen ympäristökunnista. 

Lähtemällä vapaaehtoiseksi voit olla tärkeänä tukena lapsen tai nuoren kehityksessä. Tuloksena syntyy ainutlaatuisia kasvutarinoita, ystävyyssuhteita  ja elämäniloa! Tervetuloa mukaan Kamujen joukkoon!

Lue lisää toiminnasta OmaKamun valtakunnallisilta sivuilta.

OmaKamu-koulutus

Polku Kamuksi alkaa maksuttomalla OmaKamu-koulutuksella. Koulutuksen aikana pääset pohtimaan vapaaehtoisena toimimista monesta eri näkökulmasta ja   tapaat mm. toiminnassa mukana olevan Kamun ja huoltajan. Koulutus pidetään MLL Hämeen piirin toimistolla. Kaikkien koulutukseen osallistujien kanssa käydään alkukeskustelu ennen koulutuksen alkamista.

Seuraava OmaKamu-koulutuksen päivämäärät ovat:

TI 07.05. klo 17.30-20

MA 13.05. klo 17.30-20

TI 21.05. klo 17.30-20

MA 27.05. klo 17.30-20

TO 30.05. klo 17.30-20

MA 03.06. klo 17.30-20

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää!

Anne Koivusalo
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Koordinaattori
OmaKamu-toiminta
anne.koivusalo(at)mll.fi
p. 044 737 8147

Tutustu toimintaan tarkemmin Instagramissa. 

Seuraa meitä siellä!

@omakamutampere