Koulutukset ja tapahtumat MLL:n paikallisyhdistysten toimijoille

MLL:n Hämeen piiri kouluttaa yhteistyössä keskusjärjestön ja muiden piirien kanssa jatkuvasti sekä uusia vapaaehtoisia että kokeneempia konkareita. Meille on tärkeää, että yhdistystoimijat saavat hyvät valmiudet toimintaansa ja pääsevät kehittämään itseään jatkokoulutuksissa.

Kattavin ja ajantasaisin tieto koulutuksista löytyy Vapaaehtoisnetin koulutuskalenterista.

Seututapaamiset

Seututapaamiset tarjoavat ennen kaikkea mahdollisuuden tavata muiden MLL-yhdistysten toimijoita, saada tukea, apua ja uusia ideoita omaan toimintaan. Seututapaamisten teemat rakentuvat osallistujien toiveiden mukaan. Kaikkiin seututapaamisiin ovat tervetulleita MLL-yhdistystoimijat koko piirin alueelta!

Seuraavat seututapaamiset:

Kevään 2024 seututapaamiset on pidetty ja ilmoitamme tulevista seututapaamisista ajankohtien varmistuttua.

Verkkotreffit

Kahvikuppi käteen ja tervetuloa mukaan Hämeen piirin verkkotreffeille! Luvassa ajankohtaista infoa ja ennen kaikkea vertaisten kanssa porisemista.

Kevään 2024 verkkotreffit on pidetty ja ilmoitamme tulevista verkkotreffeistä ajankohtien varmistuttua.

Tukea ja koulutusta perhekahvilaohjaajille

Perhekahvilatoiminnan tueksi on tarjolla useita koulutuksia kuten:

Minustako Perhekahvilaohjaaja? -verkkoperehdytyksiä,

Perhekahvilaohjaajien verkkokursseja ja

Perhekahvilavastaavien verkkovalmennuksia.

Kaikki koulutukset löydät Vapaaehtoisnetin koulutuskalenterista.

Piirin koordinaattorit tulevat mielellään myös vierailulle yhdistysten perhekahviloihin, ja antavat yhdistyskohtaista perehdytystä ja tukea toimintaan.