Kanta-Häme

MLL:n Hämeen piirillä on Kanta-Hämeessä koordinaattorina työskentelevä Virva Hyvärinen (yhteystiedot alempana).

Kanta-Hämeessä piirillä on perhekummitoimintaa, joka auttaa perheitä ja vanhempia, joiden voimavarat ovat vähissä tai joilta puuttuu tukiverkot. Näitä perheitä auttavat vapaaehtoiset perhekummit.

Lukumummi- ja -vaaritoiminta on koronan takia tauolla. Lukumummit ja -vaarit lukevat 2.-6.-luokkalaisten lasten kanssa kouluilla. Toimintaa tehdään yhteistyössä koulujen kanssa.

MLL:n lyhytaikaista lastenhoitoapua on tarjolla Hattulassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Piiri kouluttaa uusia lastenhoitajia Kanta-Hämeessä yhteistyössä paikallisten työväen- ja kansalaisopistojen kanssa.

Paikallisyhdistyksiä Kanta-Hämeessä on 18. Piirin koordinaattori Miia Mustalahti tukee paikallisyhdistyksiä niiden toiminnassa.

Virva Hyvärinen

virva.hyvarinen(a)mll.fi