Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry on kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Piirijärjestö toimii alueellisena vaikuttajana ja paikallisyhdistysten tukena Pirkanmaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Ajankohtaista:

Tule tekemään iloista viestintää! Etsimme MLL:n Hämeen piirin tiimiimme Viestintäassistenttia

Etsimme MLL:n Hämeen piirin tiimiimme Viestintäassistenttia (STEA:n paikka auki ohjelma) Viestintäassistentin tehtäviin kuuluu piirin viestintäaineiston suunnittelu-, toteutus- ja taittotehtäviä, eri…

Haemme innostuneeseen joukkoomme Kotineuvola oy:lle Tampereelle asiakaspalvelun ammattilaista PALVELUASSISTENTIKSI

Palveluassistenttina pääset mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, johon kuuluu mm. palvelujemme välitystä, yhteydenpitoa asiakkaisiin, asiakasasioiden koordinointia sekä muuta asiakaspalvelutyötä.

Tervetuloa juhlistamaan toiminnanjohtajamme Marita Viertosen siirtymistä vapaaherrattareksi 14.2.2020

Tule kohtaamaan Marita perjantaina 14.2.2020 klo 12-15 juhlakahvien merkeissä. Pyydämme ilmoittautumisia maanantaihin 3.2. mennessä osoitteeseen hameen.piiri@mll.fi. Ilmoitathan montako henkilöä…

Täikammasta ja hammasharjasta lapsikuolleisuuden vähentämiseen – Näin 100 vuotta täyttävä Mannerheimin Lastensuojeluliitto on muokannut suomalaista yhteiskuntaa

Tänä vuonna 100 vuotta täyttävä Mannerheimin Lastensuojeluliitto oli heti perustamisestaan saakka merkittävä toimija suomalaisessa yhteiskunnassa ja sen vaikutus näkyi nopeasti.

Mentalisaatioperustainen työote-koulutus vanhempainryhmien ohjaamiseen ja asiakastyöhön. Vahvuutta vanhemmuuteen® ja Lapsi mielessä® -ohjaajakoulutus.

Koulutus alkaa Hämeenlinnassa syyskuussa 2020.

Kevät 2020 lastenhoitokurssit Nokia, Virrat, Hämeenlinna ja Sastamala

MLL:n Hämeen piiri järjestää vuosittain yhteistyössä kansalaisopistojen kanssa lastenhoitokursseja nuorille ja aikuisille. Lue lisää:

Aiempia uutisia

Yhdistysnettiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton sivusto vapaaehtoistyön tueksi

Sivua päivitetty 13.2.2020