Kevät 2020 lastenhoitokurssit Nokia, Virrat, Hämeenlinna ja Sastamala

7.1.2020

MLL:n Hämeen piiri järjestää vuosittain yhteistyössä kansalaisopistojen kanssa lastenhoitokursseja. Kurssi antaa valmiuksia lastenhoitotehtäviin perheissä, vaikka ei varsinaista tutkintoa tai pätevyyttä annakaan. Kurssit ovat kaikille avoimia ja niissä opitaan yleishyödyllisiä taitoja, joista jokainen hyötyy jossain kohtaa elämässään.

Moni kurssin osallistujista haaveilee työllistymisestä alalle ja haluaa kokeilla millaista lasten parissa toimiminen on. Osalla haaveena on lähteä au pairiksi ulkomaille ja MLL:n lastenhoitokurssin käyneet erottuvat edukseen hakijoiden joukosta. Lastenhoitokurssin voi sisällyttää myös joissakin lukiossa tai ammattikouluissa osaksi opintoja. Toisaalta yhtä hyvin kurssin avulla voi valmistautua esimerkiksi kummilapsen syntymään.

Hyväksytysti suoritettu kurssi ja soveltuvuus lastenhoitotehtäviin antavat mahdollisuudet pyrkiä mukaan MLL:n lastenhoitajatoimintaan niiden kuntien alueella, joissa uusia hoitajia tarvitaan.

MLL: n lastenhoitotyö on palkallista työtä, jota voi tehdä 16-75 -vuotias, lapsirakas ja vastuuntuntoinen, MLL:n lastenhoitokoulutuksen käynyt henkilö.   

Lisätietoa ja ilmoittautuminen syksyn 2020 kursseille: 

Lastenhoitokurssit