Viestintäassistentin paikka avoinna

26.4.2024

Haemme viestintäassistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin Tampereen toimistolle. Tehtävä täytetään osana STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa, jonka mukaisesti tehtävään valittavan henkilön tulee olla työtön, alle 30-vuotias tai osatyökykyinen, eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Henkilö ei myöskään voi olla aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta. Tutustu Paikka auki -ohjelman kriteereihin täällä.

 

Viestintäassistentin tehtävät liittyvät järjestön monikanavaiseen viestintään. Tehtäviin sisältyy sisällön tuottaminen mm. sosiaalisen median kanaviimme, verkkosivuille ja uutiskirjeisiin. Viestintäassistentti avustaa koulutusten ja tapahtumien markkinoinnissa, hallitsee graafisen suunnittelun ja tuottaa materiaalia organisaation käyttöön, sekä voi osallistua järjestön vaikuttamistyöhön. Työn sisältöjä voidaan räätälöidä hakijan omien vahvuuksien mukaan.

Työ edellyttää aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä työyhteisötaitoja, monipuolista ja ajantasaista viestinnän osaamista, hyviä tietoteknisiä taitoja, sekä sujuvaa kirjallista ilmaisua. Kokemus järjestötyöstä lasketaan eduksi.

 

Tarjoamme merkityksellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista, liukuvan työajan ja joustavat etätyömahdollisuudet, sekä lämminhenkisen työyhteisön.

 

Työ alkaa elokuussa 2024. Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkaus vaativuusryhmä 4. mukaan (2 294,29 eur/kk).

 

Lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi 15.5.2024 mennessä osoitteeseen hameenpiiri@mll.fi otsikolla ”Viestintäassistentti” ja liitä mukaan ansioluettelosi.