Lahjakortteja ja pulkat vähävaraisille perheille – Tevella Oy:n lahjoitus

14.12.2023

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry vastaanotti lahjoituksen Tevella Oy:ltä. 

Tevella Oy lahjoitti 11. joulukuuta lahjakortteja ja punaiset pulkat jaettavaksi vähävaraisille perheille MLL:n Hämeen piirin kautta.

Tamperelainen Tevella on kotimainen perheyhtiö, joka suunnittelee ja toteuttaa oppimisympäristöjä sekä muita julkitiloja. Tevellan tuotevalikoimaan kuuluu varhaiskasvatus- ja opetustyössä tarvittavia välineitä ja tarvikkeita, kalusteita ja muita tilojen sisustamisessa tarvittavia tuotteita. Lisäksi Tevella toimii lelujen ja pelien tukkuliikkeenä.

– Lapset ja lasten kehittyminen sekä hyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. MLL:n Hämeen piirin kautta saimme toimitettua avun suoraan apua tarvitseville lapsiperheille, sanoo Tevellan toimitusjohtaja Lasse Laksola.

Suomessa arviolta 130 000 lasta elää tällä hetkellä köyhyydessä, kun vuosi sitten määrä oli noin 100 000. Hintojen nousu kuormittaa nyt lapsiperheitä, erityisesti yhden huoltajan lapsiperheitä sekä monilapsisia lapsiperheitä. 

– Avun tarve on lisääntynyt ja apua lapsiperheissä kaivataan etenkin joulun aikaan. Vähävaraisten perheiden vanhemmilla on usein vaikeuksia järjestää jouluksi lapsilleen asioita, joista syntyy joulun erityinen tunnelma. Lapsuuden muistot ovat tärkeitä ja kulkevat mukana aikuisuuteen saakka, kertoo MLL:n Hämeen piirin toiminnanjohtaja Päivi Meduri

MLL Hämeen piiri sai lahjoituksena pulkat ja lahjakortit jaettavaksi vähävaraisille perheille.
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri vastaanotti Tevella Oy:n lahjoituksen.
MLL:n Hämeen piirin toiminnanjohtaja Päivi Meduri vastaanotti lahjoituksen Tevellan toimitusjohtaja Lasse Laksolalta.

Yritys – Tule MLL:n Hämeen piirin yhteistyökumppaniksi!

MLL:n Hämeen piirin toiminta-alueita ovat Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme.

 Auttamisen tapoja on monenlaisia. Voitte lahjoittaa aikaa, rahaa, tavaraa tai osaamistanne. Jutellaan yhdessä teille sopivasta vaihtoehdosta!