MLL:n Nuortennetti voitti Opetushallituksen Suomen parhaat osallistajat -palkinnon

20.2.2023

Tiesitkö, että Nuortennetissä on testejä, galluppeja, pelejä, ammattilaistekstejä ja paljon nuorten tuottamaa sisältöä? Kuka tahansa  nuori voi lähettää oman mediatuotoksensa Nuortennettiin ja se julkaistaan siellä.


Mitä tehdä Nuortennetissä? 100 asiaa mitä voit tehdä Nuortennetin kanavissa

MLL:n Nuortennetti voitti 19.1.2023  Opetushallituksen Suomen parhaat osallistajat -palkinnon Korjaamolla Helsingin Vallilassa.

Palkinto liittyy Euroopan nuorison teemavuoteen ja siinä etsittiin Suomen parasta nuorten osallistamisen mallia. Kilpailussa oli mukana 51 erilaista mallia. Valintakriteereiksi nostettiin muun muassa osallistuvan nuoren kokemus, vaikuttavuus, laadukkuus, innovatiivisuus ja yhteiskunnallinen relevanssi. "Tuntuu upealta, että Nuortennetin tärkeä työ nuorten osallisuuden vahvistajana sai Opetushallituksen tunnustuksen. Tästä on hyvä jatkaa kehittämistyötä. Suurin kiitos Nuortennetistä menee nuorille, jotka ovat palvelun sielu, kannatteleva voima ja ydin. Ilman nuoria ei olisi Nuortennettiäkään. ", summaa Paula Aalto, MLL:n kouluyhteistyön ja digitaalisen nuorisotyön päällikkö.  

Lue lisää: täältä