Tilaa MLL:n lasten hoitaja

19.5.2020

Tarvitsetteko lastenhoitoapua pienille koululaisille kesällä? Onko päiväkoti kiinni niin pitkään, ettei vanhempien lomat meinaa riittää? Tilaa MLL:n lasten hoitaja kesäksi!

Koulujen kesäloma-aikaan MLL:n hoitajavälityksen kautta voi tiedustella myös pidempiaikaista lastenhoitoapua. MLL:n hoitajina toimii koululaisia ja opiskelijoita, jotka tekevät mielellään lastenhoitotöitä kesälomallaan. Jos perheenne tarvitsee kesähoitoapua, olethan yhteydessä hoitajavälitykseemme arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301 tai netin kautta vuorokauden ympäri: elastenhoito.fi

Voit tilata hoitaja arkisin klo 8-12 puhelimitse 044 0303 301 tai netissä vuorokauden ympäri: elastenhoito.fi

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset lastenhoitopalveluun
Lastenhoitopalvelua jatketaan toistaiseksi, mutta viranomaisohjeisiin nojaten vältetään kuitenkin sellaisia kontakteja, jotka eivät ole välttämättömiä.

  1. Palvelua ei voi käyttää, jos perheessä on mitä tahansa sairautta tai perhe on eristyksissä/karanteenissa. Hoitaja ei tule perheeseen, jos hän perheeseen tullessa huomaa, että siellä on sairastuneita henkilöitä.
  2. Perhe on hoitajan työnantaja ja perheen tulee huolehtia, että olosuhteet ovat turvalliset, ettei hoitajaa aseteta alttiiksi sairastumiselle.
  3. Hoitajan on peruutettava työ, jos hän tuntee itsensä vähänkin flunssaiseksi.