Perhekahvilaohjaajan verkkokurssi

  • 26.9.30.10.2022
  • Verkkokurssi

Perhekahvilaohjaajan verkkokurssi 

(1 op) 26.9.-30.10.2022

Kurssi on kokonaisvaltainen perehdytys MLL:n perhekahvilaohjaajille. Koulutus vahvistaa myös kokeneiden ohjaajien osaamista sekä antaa eväitä hallituksen perhekahvilavastaavan tehtävään. 


Opitaan yhdessä!

Kurssilla tutustutaan MLL:n perhekahvilan toimintaperiaatteisiin ja pohditaan omaa roolia perhekahvilan ohjaajana. Saat kurssilta sekä tietoa että käytännön ideoita. Kurssin tavoitteena on innostaa ja antaa valmiuksia perhekahvilan ohjaamiseen ja kävijöiden kanssa toimimiseen. 

Perhekahvilaohjaajien verkkokurssilla pääset jakamaan ajatuksia muiden ohjaajien kanssa. Kurssi perustuu keskusteluihin, vertaisilta oppimiseen ja yhteistoiminnallisuuteen.


Koulutus toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Kurssi on kestoltaan viisi viikkoa ja etenee yhteisen aikataulun mukaisesti. Voit kuitenkin sovittaa keskusteluihin osallistumisen omaan päivärytmiisi sopivaksi.


Palautteita aikaisemmilta kursseilta:

”Mielenkiintoinen ja selkeä kurssi perhekahvilan toiminnasta sekä ohjaajana olemisesta”

"Kurssin ansiosta ymmärrän paremmin minkälainen merkitys perhekahvilatyöllä on. Sain myös ideoita niin kohtaamistilanteisiin, ohjelmasisältöihin, yhteistyökuvioihin, kuin tarjoilu- ja tilamuutoksiin. Kiitos!"

Seuraava Perhekavilaohjaajan verkkokurssi järjestetään 26.9 - 30.10.2022. 
Ilmoittaudu mukaan!


Lisätiedot:

Laura Räisänen
p. 050 436 3230
laura.raisanen(at)mll.fi

Ilmoittaudun verkkokoulutukseen *