Tervetuloa käyttämään uutta lastenhoidon välitysjärjestelmää!

3.12.2018

Tervetuloa käyttämään uutta lastenhoidon välitysjärjestelmää!

 

MLL:n tilapäisen lastenhoitoavun välitysjärjestelmä uudistui joulukuun alussa. Uudessa ohjelmassa perhe voi myös itse hakea alueensa vapaita hoitajia. Toivomme tämän helpottavan hoitajien löytymistä varsinkin silloin, kun lastenhoitovälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin. MLL:n tilapäinen lastenhoitoapu jatkaa toimintaansa kuten aikaisemminkin ja tilauksen voi jättää myös puhelimitse arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301. Perhe rekisteröityy uuteen järjestelmään ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Lastenhoitojärjestelmä toimii jatkossakin osoitteessa: https://lastenhoito.mll.fi/

Järjestelmässä on käyttökatko 30.11. klo 12 - 3.12. klo 8. Jos tarvitset hoitajaa la 1. – ma 3.12. aikana tulee tilaus tehdä perjantaihin 30.11. klo 12 mennessä. Tilaukset eivät siirry vanhasta järjestelmästä uuteen, joten suosittelemme, että 4.12. jälkeiselle ajalle tehtävät tilaukset tehdään suoraan uuteen järjestelmään tiistaista 4.12. alkaen.

Hoitajalle maksetaan 3.12. alkaen palkkaa 9 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 18 e/tunti). Tarkastelimme hoitajien palkkaa järjestelmäpäivityksen yhteydessä ja sitä nostetiin hieman, sillä hoitajien palkka on pysynyt jo vuosia täysin samana muiden palkkojen noustessa.

Uusi lastenhoidon välitysjärjestelmä on toteutettu yhdessä Flowmedik Oy:n kanssa.

Lisätiedot: Liisa Lindström, liisa.lindström@mll.fi p. 040 517 2993

 

PALVELUALUEEMME:
MLL välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka tukevat MLL:n lastenhoitotoimintaa. Voit tilata MLL Hämeen piirin alueella MLL:n hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista: Akaa,  Kangasala, Lempäälä, Nokia,Orivesi, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna  ja Riihimäki.