Hae harjoittelupaikkaa

MLL:n Hämeen piiri on yksi MLL:n kymmenestä aluejärjestöstä. Piiri toimii Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä, ja sen alueella on 77 paikallisyhdistystä ja lähes 14 000 jäsentä.

Sinustako harjoittelija?

Voit suorittaa opintoihisi sisältyviä harjoittelu- tai työssäoppimisjaksoja MLL:n Hämeen piirissä.
Harjoittelu on palkatonta ja harjoittelun kesto määräytyy opiskeltavan alan mukaan. Harjoittelusta tehdään harjoittelusopimus.

Opiskeluun liittyvä harjoittelu, opinnäytetyön tekeminen

Harjoittelun kautta saat kokemusta työelämästä, MLL:n Hämeen piiristä työnantajana sekä luot tärkeitä työelämäsuhteita.
Piiri kehittää toimintaansa jatkuvasti. Opiskelijoiden ja harjoittelijoiden kautta saamme käyttöömme uusinta tietoa ja taitoa. Opintoihin sisältyvän opinnäytetyön tekemiseen on monia mahdollisuuksia.

TET-harjoittelu

Otamme mielellämme reippaita ja oma-aloitteisia oppilaita tutustumaan työelämään. TET-jakson pyrkimyksenä on parantaa 7-9 -luokkalaisten työelämän tuntemusta ja arvostusta sekä antaa omakohtaisia kokemuksia työelämästä jatkokoulutukseen ja ammatinvalintaan liittyvän päätöksenteon tueksi.

Työkokeilu

Paluuta työmarkkinoille selvittävä työkokeilu on myös mahdollista. Työkokeilu edellyttää, että harjoittelija on hakeutunut työvoimatoimistoon työnhakijaksi. Työkokeilun ajalta tehdään työkokeilusopimus.

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelusta MLL:n Hämeen piirissä, täytä ohessa oleva hakulomake.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä hakijaan.
Antamasi tiedot ovat luottamuksellisia.

Avoin hakemus työharjoitteluun

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.