Koulutukset

MLL:n Hämeen piirin tarjoamien koulutusten tehtävänä on tukea ja vahvistaa yhdistysten toimintaa. Toivomme, että esitätte meille myös toiveitanne uusista koulutusaiheista. Näin voimme piirinä paremmin kohdentaa tulevat koulutukset juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi. Yhdistyksissä voitte valita teitä kiinnostavat koulutukset ja ilmoittautua niihin nettilomakkeella. Koulutusten päivämäärä ja -paikka sovitaan ilmoittautuneiden kesken. Koulutusta markkinoidaan vielä lisää piirin toimesta, jos henkilömäärä ao. koulutukseen ei ole riittävä. Maksuttoman vapaaehtoistoiminnan peruskoulutukset tarjoavat hyviä mahdollisuuksia uusien toimijoiden saamiseksi yhdistykseen. Tutustu koulutuksiimme aihepiireittäin vasemmalla olevasta valikosta.

Tulevat koulutukset keväällä 2018:

Jututtamo-koulutus 27.1. ja 17.2.2018

Jututtamot ovat MLL:n uudenlaisia vanhempainryhmiä. Ryhmät voivat kokoontua perhekahvilan yhteydessä tai itsenäisinä vertaisryhminä. Jututtamossa osallistujat pohtivat erilaisia lapseen ja vanhemmuuteen liittyviä asioita ja erityisesti keskitytään lapsen näkökulman ymmärtämiseen.

Koulutukseen sisältyy kaksi tapaamista, välitehtävät ja ryhmänohjauksen harjoittelu. Jututtamon ohjaajakoulutus on suunnattu kaikille lapsista, perheistä ja ryhmänohjauksesta kiinnostuneille vapaaehtoisille. Talvella 2018 järjestetään kaksipäiväinen Jututtamo-koulutus Tampereella 27.1. ja 17.2.2018.

Ilmoittaudun seuraaviin tapaamisiin/koulutuksiin

YHTEYSTIEDOT:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.