Koulutukset

MLL:n Hämeen piirin tarjoamien koulutusten tehtävänä on tukea ja vahvistaa yhdistysten toimintaa. Toivomme, että esitätte meille myös toiveitanne uusista koulutusaiheista. Näin voimme piirinä paremmin kohdentaa tulevat koulutukset juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi. Yhdistyksissä voitte valita teitä kiinnostavat koulutukset ja ilmoittautua niihin nettilomakkeella. Koulutusten päivämäärä ja -paikka sovitaan ilmoittautuneiden kesken. Koulutusta markkinoidaan vielä lisää piirin toimesta, jos henkilömäärä ao. koulutukseen ei ole riittävä. Maksuttoman vapaaehtoistoiminnan peruskoulutukset tarjoavat hyviä mahdollisuuksia uusien toimijoiden saamiseksi yhdistykseen.

Tutustu koulutuksiimme aihepiireittäin vasemmalla olevasta valikosta.

Syksyn 2017 koulutuksia ja tapaamisia:

• Jututtamo-koulutus Hämeenlinnassa Kumppanuustalolla lauantaina 7.10 klo 9.30-16 ja torstaina 2.11. klo 17.30-20. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 29.9.
  • Nuorisotoimintaa paikallisyhdistyksessä -verkkokoulutus 2.10.-30.11.
    (Lue lisää ja ilmoittaudu!)
  • Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus 28.8. alkaen
  • Paikallisyhdistysten seututapaamiset:
    • Lahti to 24.8. klo 17.30-20 Lahden yhdistyksen toimitila
    • Hämeenlinna ke 13.9. klo 17.30-20 Kumppanuustalo
    • Forssa 30.8. klo 17.30-20 Vesihelmen takkahuone
    • Pirkanmaan seututapaamisetn aikataulut tarkentuvat lähiaikoina

Lisätietoja koulutuksista ja tapaamisista antaa Miia Kerokoski (miia.kerokoski@mll.fi)

Ilmoittaudun seuraaviin tapaamisiin/koulutuksiin

YHTEYSTIEDOT:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.