Koulutukset

MLL:n Hämeen piirin tarjoamien koulutusten tehtävänä on tukea ja vahvistaa yhdistysten toimintaa. Toivomme, että esitätte meille myös toiveitanne uusista koulutusaiheista. Näin voimme piirinä paremmin kohdentaa tulevat koulutukset juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi. Yhdistyksissä voitte valita teitä kiinnostavat koulutukset ja ilmoittautua niihin nettilomakkeella. Koulutusten päivämäärä ja -paikka sovitaan ilmoittautuneiden kesken. Koulutusta markkinoidaan vielä lisää piirin toimesta, jos henkilömäärä ao. koulutukseen ei ole riittävä. Maksuttoman vapaaehtoistoiminnan peruskoulutukset tarjoavat hyviä mahdollisuuksia uusien toimijoiden saamiseksi yhdistykseen. Tutustu koulutuksiimme aihepiireittäin vasemmalla olevasta valikosta.

 

Syksyn 2017 koulutuksia ja tapaamisia:
 Jututtamo-koulutus 7.10. ja 2.11.2017

Jututtamot ovat MLL:n uudenlaisia vanhempainryhmiä. Ryhmät voivat kokoontua perhekahvilan yhteydessä tai itsenäisinä vertaisryhminä. Jututtamossa osallistujat pohtivat erilaisia lapseen ja vanhemmuuteen liittyviä asioita ja erityisesti keskitytään lapsen näkökulman ymmärtämiseen.

Koulutukseen sisältyy kaksi tapaamista, välitehtävät ja ryhmänohjauksen harjoittelu. Jututtamon ohjaajakoulutus on suunnattu kaikille lapsista, perheistä ja ryhmänohjauksesta kiinnostuneille vapaaehtoisille. Syksyllä 2017 järjestetään kaksipäiväinen Jututtamo-koulutus Hämeenlinnassa Kumppanuustalolla lauantaina 7.10 klo 9.30-16 ja torstaina 2.11. klo 17.30-20. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 29.9.2017

Ilmoittaudu
 


 

Nuorisotoimintaa paikallisyhdistyksessä -verkkokoulutus 2.10.-30.11.2017 

Haluaisitteko yhdistyksessänne toimia nuorten kanssa, mutta ette oikein tiedä mitä tehdä tai miten pääsisi alkuun? Vai kaipaako nuorisotoimintanne uusia ideoita? Verkkokurssilla tutustutaan MLL:n nuorisotoiminnan toimintamalleihin ja pohditaan oman yhdistyksen nuorisotoiminnan mahdollisuuksia. Osallistuja saa kurssilta tietoa ja käytännön ideoita. Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja antaa valmiuksia kehittää omaa toimintaa. Koulutus on tarkoitettu MLL:n nuorisotyöstä kiinnostuneille yhdistystoimijoille Pohjois-Pohjanmaan ja Hämeen piirien alueilla. Koulutus sopii niin nuorisotoiminnasta haaveileville kuin sitä jo aktiivisesti vetäville toimijoille. 

Lue lisää ja ilmoittaudu
 


 

Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus 28.8.-8.10.2017

Kurssilla saat tietoa perhekahvilan ohjaamisesta sekä pääset tarkastelemaan ohjaajan roolia ja jakamaan ajatuksia muiden perhekahvilaohjaajien kanssa. Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat MLL:n arvot ja perhekahvilan toimintaperiaatteet, ohjaajana toimiminen ja perheiden kohtaaminen. Lisäksi saat käytännön vinkkejä toiminnan toteuttamiseen sekä tietoa MLL:n materiaaleista. Viiden viikon mittainen verkkokoulutus tapahtuu MLL:n Moodlessa.

Ilmoittaudu
 


 

Leikkilähettikoulutus 26.8.2017

Leikkilähettikoulutuksessa saat hyviä vinkkejä kerhon toimintaan ja ohjaamiseen sekä roppakaupalla vertaistukea ja iloista leikkimieltä! Koulutus on maksuton sekä kaikille avoin ja koulutusta suositellaan kaikille kerhotoiminnasta kiinnostuneille tai kerhotoimintaa järjestäville vapaaehtoisille. Koulutus järjestetään SPR Hämeen piirin koulutustiloissa osoitteessa Rongankatu 11, 33100 Tampere lauantaina 26.8. kello 10-15.

Lue lisää ja ilmoittaudu
 


 

Paikallisyhdistysten seututapaamiset

  • Lahti 24.8. klo 17:30-20 Lahden yhdistyksen toimitila
  • Hämeenlinna 13.9. klo 17:30-20 Kumppanuustalo
  • Forssa 30.8. klo 17:30-20 Vesihelmen takkahuone
  • Pirkanmaan seututapaamisetn aikataulut tarkentuvat lähiaikoina

Ilmoittaudu
 

Lisätietoja koulutuksista ja tapaamisista antaa Miia Mustalahti (miia.mustalahti@mll.fi)

 


 

Ilmoittaudun seuraaviin tapaamisiin/koulutuksiin

YHTEYSTIEDOT:

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.