Hämeen lasten säätiö jakaa paikallisyhdistyksille korona-avustusta

Hämeen lasten säätiö jakaa 20 kpl 100 euron avustuksia MLL:n Hämeen piirin yhdistyksille (1 kpl/yhdistys). Avustus on tarkoitettu tarpeeseen, jonka korona on aiheuttanut yhdistyksen toimintaan. Tarve voi liittyä tarvikehankintaan, tilaisuuden järjestämiseen, toimintatapaan tai mihin tahansa muuhun, joka tarvitsee tässä hetkessä koronaruisketta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen ja yhteystietoineen ma 19.10.2020 mennessä osoitteeseen kati.leppanen@mll.fi.

Avustuksen myöntämisen ehtona on, että yhdistys laatii avustuksen käytöstä somejulkaisun. Julkaisu jaetaan myös piirin kanavissa, joten merkitkää piiri julkaisuun (Facebookissa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri, Instagramissa @mll_hameenpiiri).

Hämeen lasten säätiön tarkoituksena on edistää tuen tarpeessa olevien lasten, nuorten ja heidän perheidensä mahdollisuuksia hyvään ja tasavertaiseen elämään sekä turvalliseen kasvuympäristöön. Säätiö on MLL:n Hämeen piirin perustama vuonna 2006.

www.hameenlastensaatio.fi