Vinkkejä jäsenhankintaan

Miksi MLL:n jäseneksi kannattaa liittyä? - vinkkejä jäsenten rekrytointiin

Jäsenkilpailun ajan jaamme täällä vinkkejä jäsenhankintaan.

Tässä muutamia tärkeitä:

• Jäsenmaksutulo on tärkeä rahallinen tuki MLL:lle ja paikalliselle vapaaehtoistyölle.
  • Ilman jäseniä ja vapaaehtoisia paikallinen toiminta: perhekahvilat, kerhot, retket, jne. ei ole mahdollista.
  • MLL edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia mm. järjestämällä toimintaa perheille, ylläpitämällä avoimia kohtaamispaikkoja ja vertaistuen erilaisilla muodoilla.
  • MLL on lapsiperheiden puolestapuhuja ja vaikuttaja mm. tuomalla lasten ja perheiden äänen kuuluvaksi yhteiskunnallisessa keskustelussa.
  • MLL tekee ansiokasta kouluyhteistyötä tukemalla koulujen ja oppilaitosten kummioppilas-, tukioppilas- ja tutortoimintaa sekä koulujen/oppilaitosten hyvinvointityötä.
  • MLL:n jäsenet ja asiantuntevuus tekevät järjestöstä vaikuttavan: suuri jäsenmäärä saa myös päättäjät kuuntelemaan.
  • MLL ylläpitää lasten ja nuorten puhelinta, nettiä ja chattiä
  • MLL ylläpitää vanhempainnettiä, puhelinta ja chattia
  • valtakunnalliset edut, paikalliset edut, Lapsemme-lehti