Jäsenhankinta

14 906

Tavoitteeseen matkaa vielä

2 567

Seuraava laskentapäivä on elokuun lopussa ja silloin on jälleen luvassa pikakisa.

Jäsenhankintakilpailu on käynnissä

MLL 100 vuotta lähestyy ja valtakunnalliseksi tavoitteeksi on asetettu 100 000 jäsentä vuonna 2020. Valtakunnallisesta tavoitteesta meidän alueemme jäsenmäärätavoite on 14 906 jäsentä. Jäsenhankintakilpailu käynnistettiin vuoden2018 lopussa.

Palkitsemme syksyllä 2019 kaksi jäsenmääräänsä laskentapäivästä 16.11.2018 eniten kasvattanutta yhdistystä 1000 euron palkinnolla. Toisen pääpalkinnon saa jäsenmääräänsä prosentuaalisesti eniten kasvattanut yhdistys, toinen palkinto jaetaan henkilölukumäärän mukaan. Myös lapsijäsenet lasketaan. Lisäksi luvassa on 2 pikakisaa samoissa sarjoissa. Palkinto on 150 euroa/sarja.

Jäsenhankintakilpailun periaatteet ja eteneminen

• Toimitamme yhdistyksille oman jäsenmäärätavoitteen ja pyydämme kuittausta, mikäli haluatte kisaan lähteä. Kaikki yhdistykset ovat palkintojen jaossa mukana ilman erillistä kuittaustakin. Palkinnosta ja sen suomasta julkisuudesta voi kieltäytyä.
  • Jäsenkilpailu kestää vuoden 2019 lokakuun loppuun saakka ja pääpalkinnot jaetaan piirin syyskokouksessa marraskuussa.
  • Palkintoja jaetaan kahdessa eri kategoriassa; lukumäärällisesti sekä prosentuaalisesti eniten jäseniä hankkineet yhdistykset palkitaan.
  • Pääpalkintona on 1000 €. Palkintoraha on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksen vapaaehtoisten virkistykseen ja kiittämiseen.
  • Vuoden aikana järjestetään myös kaksi pikakisaa. Näissä palkintona on 150 €/yhdistys. Pikakisassa ajanjaksoina ovat joulukuu 2018-maaliskuu 2019 sekä huhtikuu 2019-elokuu 2019. Pikakisan palkinnot jaetaan saman periaatteen mukaan kuin pääpalkinnossa (kaksi kategoriaa). Voittojen määrää ei ole rajattu, sama yhdistys voi siis voittaa useamman palkinnon.
  • Oman yhdistyksenne jäsenmäärän kehitystä voitte seurata Yhdistysnetissä, Hämeen piirin jäsenmäärän kasvua voitte seurata piirin www-sivuilta.
  • Palkinnot myöntää Hämeen lasten säätiö www.hameenlastensaatio.fi