Jäsenhankinta

Jäsenkisa 2019 on ratkennut - uusi kisa käynnistyy

MLL:n Hämeen piirin leikkimielinen jäsenkisa käynnistyi 16.11.2018. Jäsenkisa liittyy Mannerheimin Lastensuojeluliiton juhlavuoteen 2020, jolloin järjestö täyttää 100 vuotta. Toiveemme on, että järjestön jäsenmäärä olisi tuolloin 100 000. Palkinnot jaettiin MLL:n Hämeen piirin syyskokouksessa 16.11.2019 Hattulassa.

MLL:n Hämeen piirin yhdistyksistä 33 kasvatti jäsenmääräänsä jäsenkisan aikana (47 % aktiivisista yhdistyksistä). MLL:n Toijalan yhdistyksen jäsenmäärä kasvoi 200 jäsenellä, yhdistys tuplasi jäsenmääränsä. MLL:n Kangasalan yhdistyksen jäsenmäärä lisääntyi 90 jäsenellä ja MLL:n Oriveden yhdistyksen 71 jäsenellä. Prosentuaalisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattivat MLL:n Toijalan yhdistys, MLL:n Vuoreksen yhdistys, MLL:n Urjalan yhdistys sekä MLL:n Oriveden yhdistys.
Yhdistysten palkitsemisen on mahdollistanut Hämeen lasten säätiö.

MLL:n paikallisyhdistykset ovat pääosin vapaaehtoisten ylläpitämiä, oman alueen lapsille, nuorille ja perheille toimintaa järjestäviä toimijoita. Toimintaa tukevien jäsenten lisääminen edistää siis paikallista hyvää. Yhdistykset järjestävät oman alueensa tarpeisiin perustuvaa toimintaa: Perhekahvila tai vastaava kohtaamispaikka perheille, kerhot, muskarit, vanhempainryhmät, tapahtumat, retket ja monet muut lasten ja vanhempien ideoinnin tulokset. MLL:n Hämeen piiri ja keskusjärjestö tukevat yhdistyksiä toiminnassa.

Mukaan mahtuu aina uusia vapaaehtoisia. MLL:n jäsen voi olla kannatusmielessäkin. Tule mukaan vaikuttamaan ja vahvistamaan lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.