Järjestöristeily 2019

MLL:n yhdistystoimijoiden risteilyviikonloppu 11.-13.10.2019 on taas täällä.

Tämän vuoden risteilyllä kohderyhmänä ovat yhdistysten hallitusten jäsenet. Risteilyllä onkin kaikille yhteisen ohjelman ja piirikohtaisten tapaamisten lisäksi työpajoja vastuualueittain: puheenjohtaja/varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, jäsenvastaava, perhekahvilavastaava, nuorisovastaava ja viestintävastaava. Myös muut hallituksen jäsenet voivat osallistua risteilylle, vaikka juuri oman vastuualueen työpajaa risteilyllä ei olisikaan.

Hämeen piiri järjestää taas maksuttoman kuljetuksen risteilylle. Bussi lähtee pe 11.10. Tampereelta piiritoimistolta klo 12 ja matkaa teemme moottoritietä pitkin ja nappaamme pikavuoropysäkeiltä MLL väkeä mukaan eli merkitse lomakkeeseen pysäkki, mistä haluat tulla kyytiin. Paluumatkan teemme samaa reittiä pitkin.

Lisätietoa kuljetukseen liittyen saat bussiemännältämme Miialta miia.mustalahti@mll.fi tai 050-4363230

Lisätietoa risteilystä löydät Yhdistysnetistä

Kuva: Tallink Silja

Ilmoittautumislomake MLL:n järjestöristeilyn bussikuljetukseen, täytäthän kaikki kentät ja varmista että yhteystietosi ovat oikein.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tämän internet-lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin tilaisuuksiin ilmoittautumista varten. Rekisterin rekisterinpitäjä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry (044 5990580).

Rekisteri koostuu sähköisesti annetuista tiedoista, jotka säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Rekisteriin tietonsa lähettäneen on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.