Yhdistysnetti

Yhdistysnetti on MLL:n yhdistyksille ja vapaaehtoistoimijoille tarkoitettu verkkosivusto.

Siellä on paljon keskusjärjestön tuottamaa materiaalia piirien ja paikallisyhdistysten käyttöön

Kirjaudu Yhdistysnettiin

Yhdistyspostia piiritoimistolta

MLL:n Hämeen piiri tiedottaa paikallisyhdistyksille ajankohtaisista asioista sähköpostitse lähetettävällä uutiskirjeellä. Tutustu viimeisimpiin yhdistysposteihin:

Yhdistyspostia piiritoimistolta 4/2017
Yhdistyspostia piiritoimistolta 3/2017
Yhdistyspostia piiritoimistolta 2/2017
Yhdistyspostia piiritoimistolta 1/2017

Uutiskirje lähetetään kaikille Hämeen piirin alueen yhdistysten hallitusten jäsenille. Pidättehän Yhdistysnetin yhteystiedot ajantasalla.

Yhdistyksille

MLL:n Hämeen piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille vapaaehtoistyön tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenkeruussa ja verkostoitumisessa.

Piiri haluaa tukea kaikin tavoin paikallisyhdistysten toimintaa ja auttaa verkostoitumisessa sekä jäsenkeruussa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä oman alueenne yhteyshenkilöön!

Piirin henkilökunnan yhteystiedot

Katso tulevat yhdistystoiminnan koulutukset!