Yhdistysnetti

Yhdistysnetti on MLL:n yhdistyksille ja vapaaehtoistoimijoille tarkoitettu verkkosivusto.

Siellä on paljon keskusjärjestön tuottamaa materiaalia piirien ja paikallisyhdistysten käyttöön

Kirjaudu Yhdistysnettiin

Yhdistyksille

MLL:n Hämeen piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille vapaaehtoistyön tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenkeruussa ja verkostoitumisessa.

Piiri haluaa tukea kaikin tavoin paikallisyhdistysten toimintaa ja auttaa verkostoitumisessa sekä jäsenkeruussa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä oman alueenne yhteyshenkilöön!

Yhdistysten tuen ja ohjauksen vastuuhenkilöitä ovat Miia ja Tia. Kummallakin on nyt nimetyt yhdistykset. Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen yhdistykset ovat Miian toiminta-aluetta. Pirkanmaan uusjako näkyy kartassa. KARTTA

Miia ja Tia ovat erottamaton työpari eli yhdistystyötä tehdään yhdessä. Jako on tehty helpottamaan yhteistyötä piirin ja yhdistysten välillä. Ajatuksena on varmistaa, että resurssimme riittävät kaikkien yhdistysten parempaan tukemiseen.

MUISTILISTA