Yhdistyksille

Rajatussa kuvassa on lapsi on hiekkalaatikolla ja pitelee toisessa kädessä hiekkamuottia ja toisessa lapiota.
Kuva: Anna Autio

MLL:n Hämeen piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenhankinnassa ja verkostoitumisessa.

Yhdistysasioista piirissä vastaavat Miia Mustalahti, Päivi Meduri ja Päivi Naukkarinen.

- - - -

MUISTILISTA

päivitetty 12.8.2021

• Piirin koulutukset.
  • Yhdistyksellä on käytössä monia sähköisiä järjestelmiä. Koonnin keskeisistä palveluista löydät tämän sivun sivupalkista ja yhdistysnetistä
  • Jäsenrekisteriin on päivitetty uudet luottamushenkilöt
  • Yhdistysnetti aktiivisessa käytössä.
  • Yhdistyksen nettisivut/some-kanavat ovat ajantasalla.
  • Yhteystiedot ovat ajantasalla: Jäsenrekisteri, nettisivut, somekanavat
  • Onhan tapaturma- ja vastuuvakuutus otettu tälle vuodelle? Lisätietoa löydät yhdistysnetistä.
  • Joko yhdistyksellä on käytössä mll.fi -päätteinen sähköpostiosoite?
  • Yhdistyksen hallituksen käsikirja yhdistystyön tukena.
  • Uudet vapaaehtoiset saavat riittävän perehdytyksen. Tässä apuna ovat piirin koordinaattorit Miia, Päivi N. sekä Päivi M.
  • Uudet jäsenet toivotetaan tervetulleiksi.
  • Puheenjohtajien FB-ryhmä MLL:n Hämeen piirin puheenjohtajat.
  • Perhekahvilaohjaajien ja -vastaavien FB-ryhmä MLL:n Hämeen piirin perhekahvilaohjaajat.
  • Luottamushenkilöiden FB-ryhmä MLL Hämeen piirin keskustelu ja toiminta
  • Hallitus on vieraillut Olet tärkeä -sivustolla ja vastaanottanut tunnukset tehdäkseen sivuille merkintöjä. Olet tärkeä -sivustolla voi nyt tehdä myös todistuksia ja osaamismerkkihakemuksen!
  • Seuraa aktiivisesti spostia: Yhdistyspostia piiritoimistolta ja Yhdistystiedote keskusjärjestöstä

Milloin olitte viimeksi yhteydessä piiritoimistolle? Jos mikään listalla olevista asioista tuottaa päänvaivaa, saat avun piiristä!

Kartta Hämeen piiriin kuuluvista maakunnista eli Päijät-Hämeestä, Kanta-Hämeestä ja Pirkanmaasta.