Yhdistyksille

Kaksi lasta leikkii erivärisillä ilmapalloilla kahden aikuisen kanssa.
Kartta Hämeen piiriin kuuluvista maakunnista eli Päijät-Hämeestä, Kanta-Hämeestä ja Pirkanmaasta.

MLL:n Hämeen piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille vapaaehtoistyön tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenkeruussa ja verkostoitumisessa.

Yhdistysasioissa voit olla suoraan yhteydessä Miiaan: miia.mustalahti@mll.fi  p. p. 050 436 3230

- - - -

MUISTILISTA

päivitetty 28.8.2020

• Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus alkaa taas syyskuussa 14.9.2020. Katso tarkemmin koulutuskalenterimme!
  • Hallitus on vieraillut Olet tärkeä -sivustolla ja vastaanottanut tunnukset tehdäkseen sivuille merkintöjä. Olet tärkeä -sivustolla voi nyt tehdä myös todistuksia ja osaamismerkkihakemuksen!
  • Yhdistysnetti aktiivisessa käytössä.
  • Yhdistyksen nettisivut ovat ajantasalla.
  • Yhteystiedot ovat ajantasalla: Yhdistysnetti, nettisivut ja muut mahdolliset kanavat.
  • Joko yhdistyksellä on käytössä mll.fi -päätteinen sähköpostiosoite?
  • Yhdistyksen hallituksen käsikirja yhdistystyön tukena.
  • Uudet vapaaehtoiset saavat riittävän perehdytyksen.
  • Uudet jäsenet toivotetaan tervetulleiksi.
  • Puheenjohtaja Facebookin ryhmään MLL:n Hämeen piirin puheenjohtajat.
  • Perhekahvilaohjaajat Facebookin ryhmään MLL:n Hämeen piirin perhekahvilaohjaajat.
  • Seuraa aktiivisesti spostia: Yhdistyspostia piiritoimistolta ja Yhdistystiedote keskusjärjestöstä
  • Piirin koulutukset!

Milloin olitte viimeksi yhteydessä piiritoimistolle? Jos mikään listalla olevista asioista tuottaa päänvaivaa, saat avun piiristä! Kaikki on hyviä syitä viestiä Miialle