Yhdistysnetti

Yhdistysnetti on MLL:n yhdistyksille ja vapaaehtoistoimijoille tarkoitettu verkkosivusto.

Siellä on paljon keskusjärjestön tuottamaa materiaalia piirien ja paikallisyhdistysten käyttöön

Kirjaudu Yhdistysnettiin

Yhdistyksille

MLL:n Hämeen piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille vapaaehtoistyön tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenkeruussa ja verkostoitumisessa.

Piiri haluaa tukea kaikin tavoin paikallisyhdistysten toimintaa ja auttaa verkostoitumisessa sekä jäsenkeruussa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä oman alueenne yhteyshenkilöön!

Piirin henkilökunnan yhteystiedot

Syksyn 2017 koulutustarjonta yhdistyksille

MLL:n Hämeen piiri järjestää tänäkin syksynä monenmoista koulutusta ja vertaistapaamista yhdistysten vapaaehtoisille. Seuraaviin koulutuksiin on jo ilmoittautuminen käynnissä:

• Jututtamo-koulutus uudenlaisista vanhempainryhmistä kiinnostuneille
  • Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus
  • Nuorisotoimintaa paikallisyhdistyksessä -verkkokoulutus
  • Leikkilähettikoulutus
  • Paikallisyhdistysten seututapaamiset

Myös muita koulutuksia ja vertaistapaamisia on työn alla, joten pysy kuulolla! Nyt on myös hyvä aika pohtia millaista koulutusta juuri teidän yhdistyksessänne kaivataan ja kysellä sopivaa toteutusta Hämeen piiristä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan