Yhdistyksille

MLL:n Hämeen piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille vapaaehtoistyön tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenkeruussa ja verkostoitumisessa.

Yhdistysasioissa voit olla suoraan yhteydessä Miiaan: miia.mustalahti@mll.fi  p. p. 050 436 3230

- - - -

MUISTILISTA

päivitetty 13.2.2020

• MLL 100 - juhlavuosi on huomioitu toimintasuunnitelmassa ja Suomen suurin lastenjuhla 4.10.2020 on suunnitteilla.
  • Liittokokous 13.-14.6. on kalenterissa.
  • RY-kurssi alkaa verkkokoulutuksena 9.3. Katso tarkemmin koulutuskalenterimme!
  • Hallitus on vieraillut Olet tärkeä -sivustolla ja vastaanottanut tunnukset tehdäkseen sivuille merkintöjä. Olet tärkeä -sivustolla voi nyt tehdä myös todistuksia ja osaamismerkkihakemuksen!
  • Yhdistysnetti aktiivisessa käytössä.
  • Yhdistyksen nettisivut ovat ajantasalla.
  • Yhteystiedot ovat ajantasalla: Yhdistysnetti, nettisivut ja muut mahdolliset kanavat.
  • Joko yhdistyksellä on käytössä mll.fi -päätteinen sähköpostiosoite?
  • Yhdistyksen hallituksen käsikirja yhdistystyön tukena.
  • Uudet vapaaehtoiset saavat riittävän perehdytyksen.
  • Uudet jäsenet toivotetaan tervetulleiksi.
  • Puheenjohtaja Facebookin ryhmään MLL:n Hämeen piirin puheenjohtajat.
  • Perhekahvilaohjaajat Facebookin ryhmään MLL:n Hämeen piirin perhekahvilaohjaajat.
  • Seuraa aktiivisesti spostia: Yhdistyspostia piiritoimistolta ja Yhdistystiedote keskusjärjestöstä
  • Piirin koulutukset!

Milloin olitte viimeksi yhteydessä piiritoimistolle? Jos mikään listalla olevista asioista tuottaa päänvaivaa, saat avun piiristä! Kaikki on hyviä syitä viestiä Miialle