Yhdistysnetti

Yhdistysnetti on MLL:n yhdistyksille ja vapaaehtoistoimijoille tarkoitettu verkkosivusto.

Siellä on paljon keskusjärjestön tuottamaa materiaalia piirien ja paikallisyhdistysten käyttöön

Kirjaudu Yhdistysnettiin

Yhdistyksille

MLL:n Hämeen piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille vapaaehtoistyön tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenkeruussa ja verkostoitumisessa.

Yhdistysten tuen ja ohjauksen vastuuhenkilöitä ovat Miia ja Tia. Kummallakin on nyt nimetyt yhdistykset. Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen yhdistykset ovat Miian toiminta-aluetta. Pirkanmaan uusjako näkyy kartassa. KARTTA

Miia ja Tia ovat erottamaton työpari eli yhdistystyötä tehdään yhdessä. Jako on tehty helpottamaan yhteistyötä piirin ja yhdistysten välillä. Ajatuksena on varmistaa, että resurssimme riittävät kaikkien yhdistysten parempaan tukemiseen.

MUISTILISTA

• Perhekahvilavastaava ja -ohjaaja(t) ovat tulossa koulutus- ja virkistyspäivään 14.9.2019

• Hallitusväelle kohdennettu järjestöristeily on huomioitu syksyn ohjelmassa

• MLL 100 -juhlavuoden koko Suomen kokoinen lastenjuhla 4.10. on yhdistyksen suunnitelmissa (lisätietoja tulossa Yhdistysnettiin)

• Hallitus on vieraillut Olet tärkeä -sivustolla ja vastaanottanut tunnukset tehdäkseen sivuille merkintöjä. Olet tärkeä -sivustolla voi nyt tehdä myös todistuksia ja osaamismerkkihakemuksen!

• Yhdistysnetti aktiivisessa käytössä

• Yhteystiedot ovat ajantasalla: Yhdistysnetti, nettisivut ja muut mahdolliset kanavat

• Yhdistyksen nettisivut ovat ajantasalla

• Yhdistyksen hallituksen käsikirja yhdistystyön tukena (näitä myös keskusjärjestö postittaa paperiversiona suoraan yhdistyksille keväällä 2019)

• Uudet vapaaehtoiset saavat riittävän perehdytyksen

• Uuden jäsenet toivotetaan tervetulleiksi

• Perhekahvilaohjaajat Facebookin ryhmään MLL:n Hämeen piirin perhekahvilaohjaajat

• Puheenjohtaja Facebookin ryhmään MLL:n Hämeen piirin puheenjohtajat

• Seuraa aktiivisesti spostia: Yhdistyspostia piiritoimistolta ja Yhdistystiedote keskusjärjestöstä

• Joko yhdistyksellä on käytössä mll.fi -päätteinen sähköpostiosoite?

• Piirin koulutukset

• Milloin olitte viimeksi yhteydessä piiritoimistolle? Jos mikään listalla olevista asioista tuottaa päänvaivaa, saat avun piiristä! Kaikki on hyviä syitä viestiä Miialle tai Tialle. :)

(päivitetty 14.6.2019)