Yhdistyksille

Paikallisyhdistykset – vapaaehtoistoiminta on tauolla mutta yhdistystoiminnan jatkumiseksi tehdään työtä

MLL:n Hämeen piiri on paikallisyhdistysten tukena myös poikkeusaikana. Yhdistystoiminta uudenlaisten haasteiden äärellä ja sen myötä monenlaiset yhdistyshallintoon liittyvät kysymykset askarruttavat vapaaehtoisia luottamushenkilöitä. Piiri auttaa, tukee ja ohjaa yhdistyksiä toimimaan myös tässä ajassa.

Koordinaattorimme on yhdistysten käytettävissä samalla tavalla kuin ennenkin ja olemme siirtäneet ohjausta digitaalisiin viestimiin. Opastamme hallintoon liittyvissä käytännön asioissa edelleen ja järjestämme yhdistysten kanssa kohtaamisia verkossa.  Toiminta jatkuu poikkeusolojen jälkeenkin ja yhteistyöllä varmistamme, että yhdistyksillä on toimintaedellytyksiä ja vapaaehtoisia myös poikkeusolojen jälkeen.

Yhdistysasioissa voit olla suoraan yhteydessä Miiaan: miia.mustalahti@mll.fi  p.  050 436 3230

MLL:n Hämeen piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille vapaaehtoistyön tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenkeruussa ja verkostoitumisessa.

Yhdistysasioissa voit olla suoraan yhteydessä Miiaan: miia.mustalahti@mll.fi  p. p. 050 436 3230

- - - -

MUISTILISTA

päivitetty 8.6.2020

• MLL 100 - juhlavuosi on huomioitu toimintasuunnitelmassa ja Suomen suurin lastenjuhla 4.10.2020 on suunnitteilla.
  • Liittokokous 12.-13.9. on kalenterissa.
  • Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus alkaa taas syyskuussa. Katso tarkemmin koulutuskalenterimme!
  • Hallitus on vieraillut Olet tärkeä -sivustolla ja vastaanottanut tunnukset tehdäkseen sivuille merkintöjä. Olet tärkeä -sivustolla voi nyt tehdä myös todistuksia ja osaamismerkkihakemuksen!
  • Yhdistysnetti aktiivisessa käytössä.
  • Yhdistyksen nettisivut ovat ajantasalla.
  • Yhteystiedot ovat ajantasalla: Yhdistysnetti, nettisivut ja muut mahdolliset kanavat.
  • Joko yhdistyksellä on käytössä mll.fi -päätteinen sähköpostiosoite?
  • Yhdistyksen hallituksen käsikirja yhdistystyön tukena.
  • Uudet vapaaehtoiset saavat riittävän perehdytyksen.
  • Uudet jäsenet toivotetaan tervetulleiksi.
  • Puheenjohtaja Facebookin ryhmään MLL:n Hämeen piirin puheenjohtajat.
  • Perhekahvilaohjaajat Facebookin ryhmään MLL:n Hämeen piirin perhekahvilaohjaajat.
  • Seuraa aktiivisesti spostia: Yhdistyspostia piiritoimistolta ja Yhdistystiedote keskusjärjestöstä
  • Piirin koulutukset!

Milloin olitte viimeksi yhteydessä piiritoimistolle? Jos mikään listalla olevista asioista tuottaa päänvaivaa, saat avun piiristä! Kaikki on hyviä syitä viestiä Miialle