Terhokerhon ohjaajaksi

Tämän videon ja paljon lisätietoa löydät Terhokerhon omilta kotisivuilta osoitteesta http://leikkipäivä.fi/terhokerho/mika-on-terhokerho/

Koko Suomi leikkii, tule mukaan!
 

Koko Suomi leikkii on MLL:n ja SPR:n yhteinen kolmevuotinen suurhanke, jonka tavoitteena on muistuttaa leikin merkityksestä ja saada kaikenikäiset suomalaiset leikkimään yhdessä. Hankkeen tehtävänä on luoda sukupolvien kohtaamispaikka eli Terhokerho jokaiseen Suomen kuntaan.

Hankkeen on käynnistänyt ja sen rahoittaa Suomen Kulttuurirahasto. Terhokerho-nimi tulee Kulttuurirahaston tunnuksen tammesta ja sen terhoista.

Terhokerhoissa lapset, eläkeläiset, lasten vanhemmat ja isovanhemmat sekä muut aikuiset leikkivät, liikkuvat, lukevat tai puuhaavat muuta mukavaa yhdessä. Kohtaamispaikka, johon jokainen on tervetullut, on myös toimiva keino vähentää yksinäisyyttä ja lisätä yhteisöllisyyttä.

 

Terhokerhon perustaminen
 

Terhokerho käynnistyy aina leikkilähetin kokoamalla työpajalla, jossa suunnitellaan kerhon toimintaa. Terhokerhon käynnistämisen tueksi on koottu Terhoreppu, joka sisältää muun muassa käsikirjan, valmiita toimintaideoita, viestintämateriaalia sekä kerhossa tarvittavia välineitä.

Terhokerhoja syntyy pikku hiljaa tämän vuoden aikana ja kerho voi lähteä liikkeelle vaikkapa Sinun ehdotuksestasi. Haluaisitko tulla mukaan ideoimaan paikkakunnallesi Terhokerhoa tai olisitko kiinnostunut vapaaehtoisen ohjaajan tehtävästä?

Leikki tekee hyvää kaikenikäisille. Kutsumme Sinut nyt mukaan ideoimaan ja toteuttamaan Terhokerhoja - ja tottakai leikkimään yhdessä!

 

Lisätietoja:

Liisa Lindström
Koordinaattori
p. 040 517 2993
liisa.lindstrom(at)mll.fi