Kylämummiksi tai -vaariksi

MLL:n kylämummit ja -vaarit ovat vapaaehtoisia, jotka toimivat lasten kanssa muun muassa perhekahviloissa, päiväkodeissa, kerhoissa, kouluissa ja kirjastoissa. Monet tulevat mukaan, koska ajan viettäminen lasten kanssa on mukavaa.

Joillakin kylämummeilla tai -vaareilla on omia lastenlapsia, toisilla ne asuvat kaukana ja toisilla ei vielä ole lapsenlapsia. Yhteistä heille on, että he ovat aikuisia, jotka haluavat olla läsnä lasten arjessa ja antaa aikaansa.

Puolet kylämummeista ja -vaareista käy tapaamassa lapsia kerran viikossa, muut useammin tai harvemmin. Jokainen voi osallistua oman elämäntilanteensa ja voimiensa mukaan. Kylämummeille ja -vaareille järjestetään myös vertaistapaamisia.

Haluatko aloittaa jotain ihan uutta elämässäsi?

Moni pieni lapsi ja nuori perhe kaipaa juuri Sinun seuraasi ja tukeasi ihan tavalliseen arkeen. Auttavia käsiä ja luotettavia kuuntelijoita tarvitaan.

Ryhdy Kylämummiksi tai Kylävaariksi!

Jos olet kiinnostunut toiminnasta, otathan yhteyttä alueesi MLL:n yhdistykseen kertoaksesi, millä tavoin haluaisit lähteä mukaan ja kysyäksesi, mitä yhdistyksellä olisi tarjota sinulle. Kynnys tulla mukaan on matala. Saat omaan elämääsi iloa, menoa ja mielekkyyttä.

Jokaiselle löytyy varmasti sopivaa tekemistä. Toimintaa järjestävän yhdistyksen kanssa mietitään, mikä olisi juuri sinulle sopivin paikka toimia vapaaehtoisena. Olet tervetullut myös tutustumaan johonkin yhdistyksen tilaisuuteen ilman että se vielä velvoittaa sinua mihinkään.

Hyvän mielen lahjan itsellesi saat myös liittymällä MLL:n jäseneksi. Niin tuet oman paikkakuntasi lapsiperheille järjestettävää toimintaa!

Tule mukaan hyvää tekevien ihmisten joukkoon!

MLL:n Hämeen piiri suunnittelee yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa Kylämummi ja -vaari toimintaa. Katso toiminnasta lisätietoja: http://www.mll.fi/perheille/kylamummit/

Lisätietoja:

Liisa Lindström