Jututtamo-ohjaajaksi

Jututtamo on vanhemmille suunnattua vertaisryhmätoimintaa, jossa keskustelun ytimenä on lapsiperheen arki kaikkine iloineen ja suruineen. Keskustelun ohjaamisen kulmakivinä on lapsen sekä vanhemman mieli. Mitä ajatuksia vanhempana olo herättää ja mitä mahtaa liikkua lapsen mielessä erilaisissa arjen tilanteissa?

Jututtamo tarjoaa uutta ja innostavaa tekemistä itsellesi tai yhdistyksenne toimintaan, esim. perhekahvilaan tai vertaisryhmään. Jututtamo voi olla osana perhekahvilan arkea tai toimia omana kertaluontoisena tai muutaman kerran toimivana ryhmänä vaikkapa osana perhevalmennuksia tai vanhempainiltoja.

Ohjaajakoulutus on suunnattu kaikille lapsista, perheistä, vanhemmuuden tukemisesta ja ryhmänohjauksesta kiinnostuneille vapaaehtoisille. Saat koulutuksessa eväät Jututtamo-ryhmän perustamiseen. Lisäksi koulutus antaa monipuolisia eväitä myös MLL:n yhdistystyön sisältöjen kehittämiseen vaikka et Jututtamoa ennättäisikään juuri nyt järjestämään.

Vapaaehtoiseksi ohjaajaksi ryhtyvä  saa ohjaajakoulutuksessa rohkaisevan tavan ”jututtaa” vanhempia erilaisista lapsiperheteemoista. Välitehtävänä koulutuspäivien välissä voi koeohjata vaikka ”Tukka putkella” -teeman.