Tule tekemään iloista viestintää! Etsimme MLL:n Hämeen piirin tiimiimme Viestintäassistenttia

13.2.2020

Etsimme MLL:n Hämeen piirin tiimiimme Viestintäassistenttia

(STEA:n paikka auki ohjelma)

Viestintäassistentin tehtäviin kuuluu piirin viestintäaineiston suunnittelu-, toteutus- ja taittotehtäviä, eri viestintäkanavien käyttöä mm. kotisivut, sosiaalinen media, viestintää ja tiedotusta tukevia tehtäviä sekä monipuolista sisällön tuottamista ja siihen osallistumista. Kirjoitat sujuvasti ja hallitset tekstin tuottamisen. Hallitset vähintään Adobe ja PS-ohjelmat sekä Officen perusohjelmat. Sinulla on kokemusta verkkosivujen päivittämisestä, kävijäliikenteen seurannasta ja dataan pohjaavasta viestinnän kehittämisestä. Olet käyttänyt Google AdWordsia ja tehnyt verkkomarkkinointia tai haluaisit ainakin oppia sitä. Onnistunut markkinointiviestintä on toimintamme edellytys.

Tehtäviin kuuluu myös toimistotehtäviä.

Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, itsenäistä työotetta ja uusia ideoita sekä innostat muitakin viestimään. Visuaalinen viestintä on intohimosi. Soveltuva koulutus voi olla viestintä- ja/tai media-alan pohjakoulutus. Tärkeintä on aito kiinnostus tehdä järjestötyötä viestinnän keinoin. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen ja antoisan, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn ja saat työkokemusta viestinnän tehtäviin työllistymiseksi.

Tehtävä täytetään STEA:n Paikka auki –avustusohjelman tuella määräaikaisesti (12 kk) sopimuksen mukaan. Työaika on 38 h/vko ja työ on pääosin päivätyötä toimistollamme Tampereella. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukainen. Avustusohjelman mukaisesti palkattavan henkilön tulee olla työtön ja alle 30-vuotias.

Lyhyen hakemuksen (max 2000 merkkiä), linkin videoon, jolla osoitat, miksi olisit meille se oikea (max 2 min) sekä PDF-muotoinen omalla nimelläsi nimetty ansioluettelosi pyydetään lähettämään viimeistään 28.02 klo 12 mennessä osoitteella hameen.piiri(at)mll.fi

Eduksesi voidaan lukea mikä tahansa viestintään tai markkinointiin liittyvä osaaminen. Kerro mikä sinua innostaa, missä olet hyvä ja miten hyödyntäisit vahvuuksiasi tässä työssä!

Työn aloitus 16.3 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään 6.3.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Sari Nikula p. 044 299 0541 ke 26.2. klo 13-15