Pääsiäisen aukioloaikoja

7.4.2020

Piiritoimisto on suljettu pääsiäisen aikana 9.4.-13.4.


Lasten ja nuorten puhelin päivystää pääsiäisenä

Lasten ja nuorten puhelimessa vastataan yhteydenottoihin pääsiäispyhinä 10.–13. huhtikuuta joka päivä kello 14–17. Numeroon 116 111 voi soittaa jutellakseen ihan mistä tahansa aiheesta luottamuksellisesti, nimettömänä ja maksutta. 

Lastenhoitotoiminta

Hämeen piirin kautta saa lyhytaikaista lastenhoitoapua kotiin kaikkina vuorokauden aikoina.  Lastenhoitotilauksen voi tehdä joko puhelimitse tai nettipalvelun  elastenhoito  välitysjärjestelmän- kautta. Pääsiäisen aikana hoitajavälitys on auki torstaina 9.4. normaalisti  klo 8-12 puh. 0440303301. Suljettu 10.4. -13.4. 

HUOM. Välitysohjelmassa perhe voi  myös etsiä oman alueensa lastenhoitajia ja tehdä tilauksen omatoimisesti myös välityksen ollessa suljettuna. Rekisteröidy asiakkaaksi ensin.

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset  MLL:n lastenhoitopalveluun

  1. Lastenhoitopalvelua jatketaan toistaiseksi, mutta viranomaisohjeisiin nojaten vältetään kuitenkin sellaisia kontakteja, jotka eivät ole välttämättömiä.
  2. Palvelua ei voi käyttää, jos perheessä on mitä tahansa sairautta tai perhe on eristyksissä/karanteenissa. Hoitaja ei tule perheeseen, jos hän perheeseen tullessa huomaa, että siellä on sairastuneita henkilöitä.
  3. Perhe on hoitajan työnantaja ja perheen tulee huolehtia, että olosuhteet ovat turvalliset, ettei hoitajaa aseteta alttiiksi sairastumiselle.
  4. Hoitajan on peruutettava työ, jos hän tuntee itsensä vähänkin flunssaiseksi.