Haemme innostuneeseen joukkoomme Kotineuvola oy:lle Tampereelle asiakaspalvelun ammattilaista PALVELUASSISTENTIKSI

6.2.2020

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin Kotineuvola Oy on vuonna 1993 perustettu  piiri ry:n omistama Yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme luotettavaa ja turvallista palvelua lapsiperheille, silloin, kun vanhemmat tarvitsevat apua. Toimimme MLL:n arvojen mukaisesti.

Kotineuvola Oy tarjoaa  kunnille ja yrityksille mm: Perhetyötä, lapsiperheiden kotipalvelua,  sairaan lapsen hoitopalvelua, ammatillista tukihenkilötoimintaa ja ryhmälastenhoitoa. Perheille tarjotaan mm. lapsiperheiden kotipalvelua, omaishoidon vapaata ja ryhmälastenhoitoa.

Haemme  innostuneeseen joukkoomme asiakaspalvelun ammattilaista
PALVELUASSISTENTIKSI

Palveluassistenttina pääset mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, johon kuuluu mm. palvelujemme välitystä, yhteydenpitoa asiakkaisiin,  asiakasasioiden koordinointia sekä muuta asiakaspalvelutyötä.

Etsimme henkilöä, joka on koulutukseltaan esim. osastonsihteeri, merkonomi tai tradenomi. Sinulla on halu työskennellä ihmisten kanssa sekä kokemusta työskentelystä sosiaalialalla. Työaika on 30 h/vk 31.5.2020 saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme  työn, mihin pääset itse vaikuttamaan. Saat hyvän perehdytyksen ja työnohjausta. Kysy lisää liiketoimintajohtaja Katri Lahtiselta 11.2. klo 12:30-14:30 p. 044 299 0543.

Hakemukset 14.2.2020 mennessä os. katri.lahtinen(at)kotineuvola.fi
Haastattelupäivät ovat 18.2. klo 12-15 ja 19.2. klo 9-15 

www.kotineuvola.fi