jäsenyydestä:

jasenpalvelu(at)mll.fi

www.mll.fi/jasenyys

Liity jäseneksi

Mannerheimin Lastensuojeluliitossa on 566 paikallisyhdistystä. Kun haluat liittyä MLL:n jäseneksi, liityt asuinpaikkakuntasi tai kaupunginosasi paikallisyhdistyksen jäseneksi. Voit myös halutessasi valita jonkin toisen paikallisyhdistyksen, johon haluat liittyä.

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa. Osallistumisen muotoja on monia: voit kannattaa järjestön toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan.

MLL:n jäsenenä saat yleensä alennuksia MLL:n kerhomaksuista sekä Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa. Yhdistykset tiedottavat muista mahdollisista paikallisista jäseneduista jäsenkirjeissään.

Liity jäseneksi Keskusjärjestön sivuilla

Jäsenyys on voimassa muutaman arkipäivän kuluttua liittymisilmoituksen vastaanottamisesta. Noin kuuden viikon kuluttua jäsen saa postitse kirjallisen vahvistuksen jäsenyydestä sekä jäsenkortin. Vuoden alussa liittyville lähetetään jäsenkortti ja jäsenmaksulasku maaliskuussa ns. päälaskutuksen yhteydessä.

Alle 12 -vuotiaat saavat MLL:n lasten jäsenkortin, 12-17 -vuotiaat saavat vuoden voimassa olevan MLL:n Eurooppalaisen nuorisokortin.