Ovatko lasten asiat sinulle tärkeitä? Haluatko olla pienten puolella?

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienten puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille ja tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille.

Jäsenmaksulla tuet paikallisesti lapsia ja perheitä

Kun liityt MLL:n jäseneksi, liityt asuinpaikkakuntasi tai kaupunginosasi paikallisyhdistyksen jäseneksi. Halutessasi voit myös valita jonkin toisen paikallisyhdistyksen, johon liittyä. Paikallinen yhdistys saa jäsenmaksustasi osan, joten oman alueesi lapset ja perheet saavat konkreettista apua juuri sinulta.

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa.

Jäsenedut

Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenen olet oikeutettu moniin erilaisiin jäsenetuihin:

• Useat paikallisyhdistykset antavat jäsenille alennusta MLL:n kerhomaksuista.
  • Lapsemme-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja jäsenenä saat sen kotiisi.
  • Etuja ja alennuksia muun muassa HopLopista, Shadeshares-aurinkolasimerkiltä, Jesper Juniorista ja Hertz Autovuokraamosta. Katso tästä kaikki edut.

jäsenyydestä

Jäsenpalvelu