Tue toimintaamme!

Tukemalla työtämme autat meitä toimimaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden onnellisen elämän hyväksi. Lahjoitusrahat käytetään yleisesti MLL:n Hämeen piirin toiminnan tukemiseen tai valitsemaasi kohteeseen. Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tukea piirin toimintaa.

Toiminnanjohtaja Marita Viertonen,
p. 044 299 0541, marita.viertonen(at)mll.fi

Liikunnan riemua! Toukokuisena retkipäivänä lapset pääsivät pelaamaan jalkapalloa Intersport Tampere Koskikeskuksen lahjoittamilla välineillä.

Kiitos tukijoillemme!

Lämmin kiitos tuestanne!

MLL:n Hämeen piirin naistoimikunta lahjoitti 5.000 euroa Lasten ja nuorten tukihenkilötoimintaan tammikuussa 2017. 28.12.2016  järjestetyn Enkelikirkon kolehti 600 euroa lahjoitettiin ”Apua tarvitseville lapsiperheille MLL:n Hämeen piirin Kotineuvolan perhetyön kautta”.

Smart Original Oy lahjoitti 206 takkia MLL:n Hämeen piirille jaettavaksi vähävaraisille lapsille. Smart Original Oy:n Mikko Pöllänen sekä Hultafors Groupin Jan-Kristian Westerlund luovuttivat takit MLL:n Hämeen piirin toiminnanjohtaja Marita Viertoselle EuroSafety-messuilla 15.9.2016 Tampereella. Kiitos myös yrityksille, jotka mahdollistivat lahjoitustakkien hankinnan.

MLL:n Hämeen piirin naistoimikunta lahjoitti 6.000 euroa Lukumummi ja -vaari -toimintaan tammikuussa 2016. Samalla lahjoitettiin 28.12.2015 järjestetyn Enkelikirkon kolehti 500 euroa ”Apua tarvitseville lapsiperheille MLL:n Hämeen piirin Kotineuvolan perhetyön kautta”. Tähän tarkoitukseen lahjoitettiin lisäksi 160 euroa syyskuussa 2016.

Lämmin kiitos joululahjojen lahjoittajille 2015: Norstar Oy:lle säkillisestä leluja sekä Emil & Ida Oy:lle hanskojen, pipojen sekä uima-asujen lahjoituksesta. Lahjat toimitetaan lapsille, joiden luona Joulupukki ei vieraile.

MLL:n Hämeen piirin naistoimikunta lahjoitti vuoden 2014 tuotosta 5.000 euroa MLL:n Hämeen piirin alueella tehtävään nuorisotyöhön ja 10 kpl 70 euron ruokalahjakorttia Hyvä Joulumieli -keräyksen kautta vähävaraisille lapsiperheille.

Sari Mäkinen luovutti syntymäpäivälahjaksi saamansa rahasumman MLL:n Hämeen piirin kautta lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi tehtävään työhön. Avustussumma käytetään lasten ja nuorten tukihenkilöiden koulutukseen.

Intersport Tampere Koskikeskus lahjoitti peliliivit ja jalkapallon 17.5.2014 MLL:n Hämeen piirin järjestämän erityislasten retkipäivän jalkapallo-otteluun.

MLL:n Hämeen piirin naistoimikunta lahjoitti 5 000 euroa vuonna 2014 MLL:n Hämeen piirin alueella tapahtuvaan nuorisotyöhön!

KiiltoClean Oy on Kiilto Family -konserniin kuuluva johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja. Suomalaisena, vastuullisena yrityksenä KiiltoClean tukee MLL:n toimintaa lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Jouluna 2013 joulupukki vei yrityksen lahjoittamia ja henkilökunnan paketoimia lahjoja lapsille, joiden luona joulupukki ei ehkä muuten olisi vieraillut.

Tevella Oy lahjoitti 30.9.2013 yhteistyökumppaneille lähetettäviin joulukortteihin varatun summan MLL:n Hämeen piirille käytettäväksi lasten ja lapsiperheiden hyväksi tehtävään työhön.

Tamro Suomi lahjoitti vuonna 2012 heijastimia sekä huhtikuussa 2013 Gum Junior suuvesiä jaettavaksi MLL:n Hämeen piirin tapahtumissa.

ALSO Finland OY/Tampere on tukenut lasten ja nuorten hyvinvointia ja jaksamista pelilahjoituksin vuonna 2013. Pelejä jaetaan ja käytetään mediakasvatustapahtumissa ja perhekahviloissa.

Nordea Pankki Suomi Oyj:n Pirkanmaan alueen neuvottelukunta lahjoitti 7.1.2013 MLL:n Hämeen piirille 5 100 euroa! Lahjoitussumman avulla voimme kouluttaa lapsille ja nuorille uusia tukihenkilöitä sekä järjestää heille täydennyskoulutusta ja vertaistukea.

MLL:n Hämeen piirin naistoimikunta lahjoitti 5 000 euroa vuonna 2013 MLL:n Hämeen piirin alueella tapahtuvaan nuorisotyöhön!

Piiri sai joulukuussa 2012 suuren lelulahjoituksen tuntemattomaksi jääneeltä lahjoittajalta. Piiri organisoi lelujen jakamisen alueen vähävaraisille lapsiperheille yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa.

Pirkkalan alakouluissa toteutettiin 2012 alkuvuodesta nuorten ja lasten nettikäyttäytymisen opetushanke. Toteutuksen rahoittivat LC Pirkkala, LC Pirkkala / Naistenmatka sekä MLL:n Pirkkalan paikallisyhdistys. Viisaasti verkossa -koulutus tilattiin MLL:n Hämeen piiristä.