Tue työtämme

Toimintamme tukemiseen löytyy monia mahdollisuuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. 
 

Osallistu Lapset ensin -keräykseen 1.4.-15.5.2017

MLL:n Hämeen piiri kerää varoja tänä vuonna lasten ja nuorten tukihenkilötoimintaan. Tukihenkilötoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jonka avulla pyritään ennaltaehkäisemään lasten ja nuorten ongelmia. Tukihenkilön voi saada aikuisen huolenpitoa ja seuraa kaipaava lapsi tai nuori, jolla on vaikeuksia koulussa, kaveripiirissä, sosiaalisessa kanssakäymisessä tai joka kokee itsensä yksinäiseksi.

Tukihenkilöiden tarvitsijoita on jatkuvasti enemmän kuin mihin toiminnan resurssit riittävät. Keräyksen varoja käytetään tukihenkilötoiminnan organisoimiseen, jotta yhä useammalle tukea kaipaavalle lapselle tai nuorelle saadaan järjestettyä tukihenkilö.  

Lue lisää ja lahjoita!

 

Liity jäseneksi

Mannerheimin Lastensuojeluliitossa on 566 paikallisyhdistystä. Kun haluat liittyä MLL:n jäseneksi, liityt asuinpaikkakuntasi tai kaupunginosasi paikallisyhdistyksen jäseneksi. Voit myös halutessasi valita jonkin toisen paikallisyhdistyksen, johon haluat liittyä.

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa. Osallistumisen muotoja on monia: voit kannattaa järjestön toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan. MLL:n jäsenenä saat yleensä alennuksia MLL:n kerhomaksuista sekä Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa. Yhdistykset tiedottavat muista mahdollisista paikallisista jäseneduista jäsenkirjeissään.

Liity jäseneksi Keskusjärjestön sivuilla

 

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan

Vapaaehtoistoiminta MLL:ssa on pääasiassa ennaltaehkäisevää työtä hyvän ja onnellisen lapsuuden puolesta. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, omasta halusta lähtevää, osallistujien ehdoin tapahtuvaa toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL:ssa vapaaehtoiset saavat toimintansa tueksi koulutusta ja ohjausta.

Vapaaehtoistyö on parhaimmillaan antoisaa, iloista ja palkitsevaa! Vapaaehtoisena voit olla mukana omana itsenäsi - juuri sen verran kuin sinulla on aikaa, halua ja voimavaroja. Näet työsi tulokset ja nautit yhdessä tekemisestä. Vapaaehtoisena saat uusia ystäviä, koulutusta ja kokemuksia. Vapaaehtoistoiminnan muotoja on monia - osaamisellesi ja ajallesi löydämme varmasti sopivan toimintakentän.

Lue lisää vaapaaehtoistyön mahdollisuuksista Hämeen piirissä

 

Tee testamentti sinulle tärkeiden asioiden tukemiseksi

Suomessa vain pieni osa ihmisistä tekee testamentin. Testamentilla varmistat, että omaisuutesi jakautuu sinulle tärkeille ihmisille ja asioille. Jos lasten asiat ovat lähellä sydäntäsi, voit testamentissa määrätä edunsaajaksi MLL:n Hämeen piirin. Yleishyödyllisenä toimijana MLL:n ei tarvitse maksaa perinnöstä veroa. MLL:n Hämeen piiri käyttää testamenttilahjoituksen paikallisten lasten ja perheiden hyväksi. 

Ota yhteyttä:
Toiminnanjohtaja Marita Viertonen, p. 044 299 0541, marita.viertonen(at)mll.fi

 

Yritys - Lahjoita rahaa, tavaraa, aikaa tai osaamista

Yritysten on mahdollista tukea MLL:n Hämeen piirin toimintaa esimerkiksi: 

  • Osallistumalla Lapset ensin -keräykseen rahalahjoituksella 
  • Lahjoittamalla tuotteita tai palveluita MLL:n Hämeen piirin kautta paikallisille lapsiperheille 
  • Lahjoittamalla työntekijöidensä aikaa ja osaamista MLL:n Hämeen piirin toimintaan

Ota yhteyttä:
Toiminnanjohtaja Marita Viertonen, p. 044 299 0541, marita.viertonen(at)mll.fi