Tue työtämme


 

Liity jäseneksi

Mannerheimin Lastensuojeluliitossa on 566 paikallisyhdistystä. Kun haluat liittyä MLL:n jäseneksi, liityt asuinpaikkakuntasi tai kaupunginosasi paikallisyhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa. MLL:n jäsenenä saat yleensä paikallisisa ja valtakunnallisia alennuksia sekä Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa. Liity jäseneksi Keskusjärjestön sivuilla.

 


 

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan

Vapaaehtoistoiminta MLL:ssa on pääasiassa ennaltaehkäisevää työtä hyvän ja onnellisen lapsuuden puolesta. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, omasta halusta lähtevää, osallistujien ehdoin tapahtuvaa toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL:ssa vapaaehtoiset saavat toimintansa tueksi koulutusta ja ohjausta. Vapaaehtoistyö on parhaimmillaan antoisaa, iloista ja palkitsevaa! Lue lisää vaapaaehtoistyön mahdollisuuksista Hämeen piirissä

 


 

Osta tuotteitamme

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin Kotineuvola Oy:n myy kannatustuotteita kuten Kettunen-pehmoleluja, vauvan sukkia ja Vaavinkaiset CD:tä. Ostamalla tuotteita otat osaa tärkeään työhön lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Tilaa Vaavinkaiset CD:tä!

 


 

Tee testamentti sinulle tärkeiden asioiden tukemiseksi

Suomessa vain pieni osa ihmisistä tekee testamentin. Testamentilla varmistat, että omaisuutesi jakautuu sinulle tärkeille ihmisille ja asioille. Jos lasten asiat ovat lähellä sydäntäsi, voit testamentissa määrätä edunsaajaksi MLL:n Hämeen piirin. Yleishyödyllisenä toimijana MLL:n ei tarvitse maksaa perinnöstä veroa. MLL:n Hämeen piiri käyttää testamenttilahjoituksen paikallisten lasten ja perheiden hyväksi. 

Ota yhteyttä: Toiminnanjohtaja Marita Viertonen, p. 044 299 0541, marita.viertonen(at)mll.fi

 


 

Yritys - Lahjoita rahaa, tavaraa, aikaa tai osaamista

Yritysten on mahdollista tukea MLL:n Hämeen piirin toimintaa esimerkiksi: 

  • Osallistumalla Lapset ensin -keräykseen tai Hyvä Joulumieli -keräykseen rahalahjoituksella 
  • Lähtemällä MLL:n Hämeen piirin kannatusjäseneksi (250€/vuosi)
  • Ostamalla lippuja Viattominen lasten päivän konserttiin 
  • Lahjoittamalla tuotteita tai palveluita MLL:n Hämeen piirin kautta paikallisille lapsiperheille 
  • Lahjoittamalla työntekijöidensä aikaa ja osaamista MLL:n Hämeen piirin toimintaan

Ota yhteyttä: Toiminnanjohtaja Marita Viertonen, p. 044 299 0541, marita.viertonen(at)mll.fi