Keitä me olemme -kampanja. 

Olen Sara, 28. Harrastan joogaa, lukemista ja kilpikonnan hoitamista.

Miten sinusta tuli MLL: lasten hoitaja? 

Etsin vuonna 2013 lastenhoitotöitä, sillä olin työskennellyt aiemmin lasten parissa useita vuosia ja tahdoin jatkaa saman alan töissä.

Millaista on olla MLL:n hoitaja?

Vastuullista ja palkitsevaa.

Mikä on parasta MLL:n hoitajana toimiessa?

Se, että voin olla perheiden tukena kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Työ on itsenäistä ja palautteen työstään saa heti. Saan myös osallistua maksutta mielenkiintoisiin koulutuksiin. 

Mitä teet lasten kanssa?

Hoidan lapsia heidän normaalin päivärytminsä mukaisesti. Työhön kuuluvat vuorokaudenajasta riippuen esimerkiksi ulkoilusta, ruokailusta, peseytymisestä ja unesta huolehtiminen. Askartelemme, musisoimme, luemme, leikimme ja keskustelemme lapsille tärkeistä aiheista.

Mikä on tärkeintä?

Se, että koko perhe saa arkeensa tueksi luotettavan aikuisen, oli sitten kyse yhdestä keikasta tai vuosien yhteistyöstä.

Vinkkejä hoitajaksi haluaville.

Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteesen, sillä voit itse päättää, milloin ja paljonko teet töitä. Työajat ja -paikat vaihtelevat eli työhön ei kyllästy helposti. 

Terveisiä perheille 

Tilatkaa rohkeasti! Hoitajan voi pyytää aluksi tutustumiskäynnille, mikäli tuntemattoman ihmisen palkkaaminen jännittää. Ihanaa kesää!

Muihin hoitajiimme voit tutustua sivupalkista!

Jos sinua kiinnostaa hoitajana toimiminen, niin laitathan yhteystietosi sivujemme kautta niin otamme sinuun yhteyttä: Tule MLL:n hoitajaksi
Tilaa MLL:n hoitaja:  Netissä elastenhoito.fi  TAI puhelimitse ma-pe klo8-12  p.0440303301

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perustamisesta tulee kuluneeksi sata vuotta 4.10.2020 .  Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme henkilökuvia hoitajistamme piirin nettisivuilla ja facebookissa.

Luotettavia ja koulutettuja MLL:n hoitajia on välitetty jo vuodesta 1972. Vuonna 2019 MLL:n Hämeen piirin alueella toimi 160 hoitajaa, jotka huolehtivat vuoden aikana yli 2800 lapsesta. 

Keitä me olemme -kampanja alkaa tällä sivuilla ja facebookissa 17.4.

#keitämeolemmeMLL