Hoitajan tilaaminen

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen esimerkiksi kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä. Perhe tilaa itse palvelun, toimii hoitajan työnantajana ja vastaa  työnantajavelvoitteista. Lue työnantajavelvoitteista ja mitä hoito maksaa perhe työnantajana

Hoitajavälitys on suljettu 16.8.  Uusi välitysjärjestelmämme kuitenkin mahdollistaa yhteydenoton hoitajiin ja hoitovarausten tekemisen myös välityksen ollessa suljettuna. Perheet voivat tilauksen tehtyään lähettää työtarjouksen suoraan valitsemalleen hoitajalle. Lisätietoja: https://www.elastenhoito.fi/

Lastenhoitotilaus puhelimitse:

Palvelemme puhelimitse ma-pe  klo 8-12
Välityspisteen puhelinnumero on 044 0303301
Huom!
Seuraavan päivän tilaukset tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Uusi välitysohjelma mahdollistaa perheille lastenhoitoavun etsimisen myös aikoina, jolloin MLL:n hoitajavälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin (uudistui vuoden 2018 lopussa). Välitysohjelmassa perhe voi nyt etsiä oman alueensa lastenhoitajia ja tehdä tilauksen myös omatoimisesti. Rekisteröidy asiakkaaksi ensin.

Lastenhoitotilaus netissä:

Rekisteröidy nettipalvelun uudeksi käyttäjäksi. Rekisteröityneet käyttäjät voivat tehdä tilauksen osoitteessa lastenhoito.mll.fi
Huom! Tilaukset käsitellään arkisin. Saat tilauksestasi kuittauksen tekstiviestillä, kun välityspiste on ottanut tilauksesi käsittelyyn. Välitysohjelman kautta on perheellä mahdollisuus hakea itsenäisesti hoitajaa.

Tilaus tulee tehdä vasta, kun hoidon tarve on varma. Tilaukset muuttuvat heti sitovaksi! Palkka maksetaan tilatulta hoitoajalta. Emme valitettavasti voi luvata, että tilaukseenne löytyy varmasti hoitaja.

Perhe voi tilata jokaisella kerralla eri hoitajan tai toivoa tuttua hoitajaa.  On tärkeää, että vanhemmat varaavat aikaa keskusteluun hoitajan kanssa hoitosuhteen alkaessa. Usein käy niin, että kun MLL:n on välittänyt perheeseen hoitajan ensimmäisen kerran,  perhe ja hoitaja sopivat jatkossa lastenhoitokeikoista keskenään.

Palvelualueemme:

MLL välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka tukevat MLL:n lastenhoitotoimintaa. Voit tilata MLL Hämeen piirin alueella MLL:n hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista: Akaa,  Kangasala, Lempäälä, Nokia,Orivesi, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna  ja Riihimäki.