MLL: n hoitajana toimiminen

MLL:n lastenhoitotyö on palkallista työtä, jota voi tehdä 16–75 -vuotias, lapsirakas ja vastuuntuntoinen. Lastenhoitotyöhön soveltuva henkilö pääsee MLL:n hoitajaksi, kun hän on käynyt MLL:n järjestämän lastenhoitokurssin (60t) . Sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaiset ja alan opiskelilijat voivat hakeutua mukaan hoitajaksi perehdytyskoulutuksen kautta (4t). Kaikki hakijat  haastatellaan ja heidän rikostaustaotteensa tarkistetaan. 

MLL hoitajat eivät ole työsuhteessa Mannerheimin Lastensuojeluliittoon, vaan perhe toimii perheessä työskentelevän, MLL:n välittämän hoitajan työnantajana ja vastaa täten kaikista työnantajavelvoitteista. Hoitaja huolehtii lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtymisestä vanhempien ohjeiden mukaan.MLL:n lastenhoitotoiminta huolehtii hoitajien jatkokoulutuksesta ja ohjauksesta. 

Tule lastenhoitokurssille! Katso tulevat lastenhoitokurssit täältä.
Oletko kiinnostunut hoitajana toimimisesta ja sinulla on jo kasvatus-, sosiaali- tai terveyalan ammattitutukinto tai olet alan opiskelija? Hae mukaan toimintaan 

Palvelualueemme:
MLL  välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka myöntävät avustusta MLL:n lastenhoitajatoimintaan. MLL Hämeen piiri alueella hoitajan voi tilata seuraavilla alueilla:

Akaa, Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Kangasala, Lempäälä, Loppi, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Riihimäki, Sastamala, Tampere,Valkeakoski, Virrat ja Ylöjärvi.