Lastenhoitoapua

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen esimerkiksi kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä. Perhe tilaa itse palvelun, toimii hoitajan työnantajana ja vastaa  työnantajavelvoitteista.

Hoitajavälitys on suljettu 6.-28.7.  Uusi välitysjärjestelmämme kuitenkin mahdollistaa yhteydenoton hoitajiin ja hoitovarausten tekemisen myös heinäkuussa. Perheet voivat tilauksen tehtyään lähettää työtarjouksen suoraan valitsemalleen hoitajalle. Lisätietoja: https://www.elastenhoito.fi/

Tervetuloa käyttämään uutta lastenhoidon välitysjärjestelmää!

Tilauksen voi jättää puhelimitse arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301.  Tilauksen voi tehdä myös netin kautta. Nettipalvelussa voi tehdä tilauksen vaivattomasti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nettitilaukset käsitellään arkisin. Saat tilauksestasi kuittauksen tekstiviestillä, kun välityspiste on ottanut tilauksesi käsittelyyn. Perhe rekisteröityy järjestelmään ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Loppuvuodesta 2018 MLL:n lastenhoitotoiminnassa otettiin käyttöön uusi varausjärjestelmä. Uusi ohjelma mahdollistaa perheille lastenhoitoavun etsimisen myös aikoina, jolloin MLL:n hoitajavälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin. Välitysohjelmassa perhe voi nyt etsiä oman alueensa lastenhoitajia ja tehdä tilauksen myös omatoimisesti.

MLL:n tilapäinen lastenhoitoapu jatkaa toimintaansa kuten aikaisemminkin ja lastenhoitojärjestelmä toimii jatkossakin osoitteessa: https://lastenhoito.mll.fi/

Hoitajalle maksetaan 3.12.18 alkaen palkkaa 9 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 18 e/tunti). Tarkastelimme hoitajien palkkaa järjestelmäpäivityksen yhteydessä ja sitä nostetiin hieman, sillä hoitajien palkka on pysynyt jo vuosia täysin samana muiden palkkojen noustessa.

Uusi lastenhoidon välitysjärjestelmä on toteutettu yhdessä Flowmedik Oy:n kanssa

PALVELUALUEEMME:
MLL välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka myöntävät avustusta MLL:n lastenhoitotoimintaan. Voit tilata MLL Hämeen piirin alueella MLL:n hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista: Akaa,  Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Virrat, Ruovesi, Hämeenlinna  ja Riihimäki.

Lastenhoitotilaus puhelimitse: 044 0303301, arkisin klo 8-12.  Seuraavan päivän tilaukset tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Lastenhoitotilaus netissä: Rekisteröidy nettipalvelun uudeksi käyttäjäksi. Rekisteröityneet käyttäjät voivat tehdä tilauksen osoitteessa lastenhoito.mll.fi

MLL lastenhoitotoiminnan varausjärjestelmä uudistuu joulukuussa 2018
Lisätietoa uudistuksesta voit lukea tästä: Tiedote 2018
Information for the families of MLL child care service 2018: Information in english