Lastenhoitoapua

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen esimerkiksi kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä. Perhe tilaa itse palvelun, toimii hoitajan työnantajana ja vastaa  työnantajavelvoitteista.

 

Tervetuloa käyttämään uutta lastenhoidon välitysjärjestelmää!

 

MLL:n tilapäisen lastenhoitoavun välitysjärjestelmä uudistui joulukuun alussa. Uudessa ohjelmassa perhe voi myös itse hakea alueensa vapaita hoitajia. Toivomme tämän helpottavan hoitajien löytymistä varsinkin silloin, kun lastenhoitovälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin. MLL:n tilapäinen lastenhoitoapu jatkaa toimintaansa kuten aikaisemminkin ja tilauksen voi jättää myös puhelimitse arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301. Perhe rekisteröityy uuteen järjestelmään ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Lastenhoitojärjestelmä toimii jatkossakin osoitteessa: https://lastenhoito.mll.fi/

Järjestelmässä on käyttökatko 30.11. klo 12 - 3.12. klo 8. Jos tarvitset hoitajaa la 1. – ma 3.12. aikana tulee tilaus tehdä perjantaihin 30.11. klo 12 mennessä. Tilaukset eivät siirry vanhasta järjestelmästä uuteen, joten suosittelemme, että 4.12. jälkeiselle ajalle tehtävät tilaukset tehdään suoraan uuteen järjestelmään tiistaista 4.12. alkaen.

Hoitajalle maksetaan 3.12. alkaen palkkaa 9 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 18 e/tunti). Tarkastelimme hoitajien palkkaa järjestelmäpäivityksen yhteydessä ja sitä nostetiin hieman, sillä hoitajien palkka on pysynyt jo vuosia täysin samana muiden palkkojen noustessa.

Uusi lastenhoidon välitysjärjestelmä on toteutettu yhdessä Flowmedik Oy:n kanssa

 

PALVELUALUEEMME:
MLL välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka tukevat MLL:n lastenhoitotoimintaa. Voit tilata MLL Hämeen piirin alueella MLL:n hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista: Akaa,  Kangasala, Lempäälä, Nokia,Orivesi, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna  ja Riihimäki. 

 

Lastenhoitotilaus puhelimitse: 044 0303301, arkisin klo 8-12.  Seuraavan päivän tilaukset tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Lastenhoitotilaus netissä: Rekisteröidy nettipalvelun uudeksi käyttäjäksi. Rekisteröityneet käyttäjät voivat tehdä tilauksen osoitteessa lastenhoito.mll.fi 

MLL lastenhoitotoiminnan varausjärjestelmä uudistuu joulukuussa 2018
Lisätietoa uudistuksesta voit lukea tästä: Tiedote 2018
Information for the families of MLL child care service 2018: Information in english