MLL:n Hämeen piiri LAPE-kumppanina

MLL:n Hämeen piirin järjestää syksyllä 2017 kaksi infotilaisuutta Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmasta sekä MLL:n roolista siinä. Esittelytilaisuudet on tarkoitettu aiheesta kiinnostuneille kunta-, järjestö- ja seurakuntatoimijoille. Tilaisuuden tarkoituksena on herättää keskustelua MLL:n roolista lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmassa sekä esitellä MLL:n ratkaisuja lape- ja sote-työhön.

MLL:n Hämeen piiri ylläpitää alueensa (Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme) 80 paikallisyhdistyksen kanssa monipuolista lapsiperheille suunnattua toimintaa. MLL järjestää osallistavaa ja perheiden voimavaroja ennaltavahvistavaa toimintaa. Toiminta voi olla osa kuntien perhekeskustoimintaa ja täydentää muita eri-ikäisten palveluita.

18.9.2017 Lahdessa järjestettävässä tilaisuudessa on erityislaatuinen mahdollisuus tulla kuulemaan Päijät-Hämeessä tänä vuonna starttaavasta perhekummitoiminnasta. 2.10.2017 Hämeenlinnassa käsitellään  MLL:n Hämeen piirin toimintaa ja Lape-kumppanuutta Kanta-Hämeen näkökulmasta.

Voit tulla tilaisuuteen kuuntelemaan ilmoittatumattakin, mutta etukäteen ilmoittautumalla varaat itsellesi kahvitarjoilut.

Perhekummitoimintaa ja Lape-kumppanuutta Päijät-Hämeessä -tilaisuus 18.9.

Ravintola Voitto, Salpausselänkatu 8, Lahti

Kuntakumppanuus ja  perhekeskusyhteistyö
Yhdistystyö ja vapaaehtoisuuden tuki
Perhekummitoiminta

Kahvitauko

Kouluyhteistyö, nuorisotyö ja tukioppilastoiminta
Mentalisaatioperustaiset koulutukset, osa toimintakulttuurin muutosta

Kommenttipuheenvuorot ja yhteenveto

MLL:n Hämeen piiri Lape-kumppanina -tilaisuus 2.10.

Pysäkin auditorio, Kumppanuustalo, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna

Kuntakumppanuus ja perhekeskusyhteistyö