MaLLista töihin - projekti

Vuonna 2001 aloitettu MaLLista töihin -projekti on päättynyt 31.12.2003. Projektin avulla on parannettu eri yhdistysten ja seurojen työllistämisedellytyksiä ja ohjattu verkostoitumista yhdistysten välillä. Projektin kautta on tarjottu ohjausta ja koulutusta sekä yhdistyksille että työllistetyille 13 kunnan alueella, joista kuusi kuntaa sijaitsi Ylä-Pirkanmaalla.

Projektin avulla työllistyi kaikkiaan 73 henkilöä, 52 naista ja 21 miestä. Pitkäaikaistyöttömien yhdistelmätuella työllistyi 60 henkilöä, työmarkkinatuella kuusi henkilöä, työelämävalmennukseen sijoittui neljä henkilöä ja työllistämistuella työllistyi yksi henkilö. Työkokeilussa aloitti yksi henkilö.

Työnantajina ovat toimineet mm. MLL:n paikallisyhdistykset ja MLL:n Hämeen piiri, maa- ja kotitalousseura, urheiluseurat ja palvelutalo. Myös tämän projektin kautta työllistyneistä työntekijöistä monet ovat saaneet lisää työelämävalmiuksia ja etsineet aktiivisesti uutta työtä tai koulutusta.

Osa projektin rahoituksesta saatiin Pirkanmaan TE-keskuksen kautta, osa kuntien rahoituksena ja osa piirin omana rahoituksena.