Sparrausilta yhdistykselle

Yhdistykselle suunnatun sparrausillan tarkoituksena on auttaa teitä jäsentämään, juttelemaan, jakamaan ja jatkamaan teille tärkeiden asioiden parissa. Sparrauksen tarkoituksena on tukea toimintaanne yhdistyksenä ja yhdistyksen vapaaehtoisena. Illan teemana voi olla esim. yhteishengen nostattaminen, uusien ja vanhojen aktiivien tutustumista, yhteistä perehtymistä toimintatapoihin tai jonkin haasteen ratkominen… mitä vaan, te päätätte!

Sparrausillan suunnittelu alkaa yhteydenotostanne, jolloin voitte kertoa toiveistanne ja sovimme teille sopivan ajankohdan. Illan kesto verkossa on 1-1,5 tuntia riippuen osallistujien määrästä.

Yhteydenotot Päivi Naukkariseen, paivi.naukkarinen(a)mll.fi tai puhelimitse 040 501 2464.