Jäsenrekkari haltuun -koulutus verkossa

Jäsenrekkari haltuun -koulutus on konkreettinen ja käytännönläheinen jäsenrekisterin verkkokoulutusilta  Hämeen piirin yhdistyksille 29.11.21 klo 17.30-19.00.

Ilta on suunnattu kaikille teille, jotka haluatte syventää rekkari-osaamistanne ja löytää rekisterin monipuoliset sisällöt.

Rekisterin käytön opastajana toimii Emi Maeda, jäsentyön suunnittelija keskusjärjestöstä ja illassa on mukana myös meitä piirin työntekijöitä.

Huom! Saat koulutuksesta irti enemmän, kun käyt tutustumassa jäsenrekisteriin jo etukäteen sekä varmistamassa, että omat tunnukset jäsenrekisteriin ovat toiminnassa.

Kerro meille ilmoittautumisesi yhteydessä mitä haluaisit koulutuksessa käsiteltävän, kuten mihin tätä oikein tarvitaan tai jos jokin ihmetyttää tai missä menee sormi suuhun? Pureudutaan rekisteriin juuri sinun näkökulmastasi!

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Osallistun Jäsenrekkari haltuun -koulutukseen *