Yhdistystoiminnan koulutukset

MLL:n Hämeen piiri tarjoaa MLL:n paikallisyhdistyksille ja yhdistysten vapaaehtoisille ohjausta ja koulutusta. Koulutusta on tarjolla sekä toiminnan sisältöjen vahvistamiseksi että yhdistyksen hallituksen työskentelyn tueksi. Teemme myös käyntejä yhdistyksiin, esim. hallitus- ja perhekahvilakäyntejä.

Tule mukaan, kutsu kylään tai ehdota piirin työntekijälle koulutusaihetta! 

 

Seututapaamisia keväällä 2019

Teemana jäsenhankinta ja vapaaehtoisten rekrytointi.
Lahdessa lisäksi Vanhemmuuden tuki ja Hallitus-Jututtamo.

  • 7.3.2019 klo 17.30-20 seututapaaminen Hämeenlinnassa, Kumppanuustalo, Kirjastokatu 1
  • 9.3.2019 klo 10-14 seututapaaminen Lahdessa, Kahvila Asemapäällikkö (Askonkatu 3)
  • 13.3.2019 klo 17.30-20 seututapaaminen Vilppulassa, LUMOMETSÄN TUPA
    Hopunmäentie 18

 

Puheenjohtajien kesäpäivä 2019

  • Yhdistysten puheenjohtajien/varapuheenjohtajien kesäpäivä 8.6.2019 klo 9.30-14.30

Yhdistyskäynti 

Kutsu piirin työntekijä kylään paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukseen, perhekahvilaan tai vaikkapa kerhoon. Ehdota myös teemaa, josta toivotte lisätietoa tai yhteistä keskustelua.

Esitä kutsu suoraan piirin työntekijälle tai käytä alla olevaa lomaketta (kerro lisätietokohdassa kyläilyn sisällöllistä toiveista tarkemmin). 

 


Perhekahvilaohjaajan verkkokurssi

Perhekahvilaohjaajan verkkokurssi on tarkoitettu yhdistysten vapaaehtoisille. Kurssilla saat perhekahvilatoiminnasta perustiedot ja pääset kehittämään oman yhdistyksen perhekahvilatoimintaa. 

Aika: 4.2.2019 (kesto noin 4 viikkoa)
Paikka: Verkkokoulutus Moodle-alustalla, 2 op
Lisätietoja: miia.mustalahti@mll.fi tai tia.valden@mll.fi 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

 


Ryhdistä yhdistystä -verkkokurssi

Ryhdistä yhdistystä on kurssi Sinulle yhdistystoiminnan aktiivi. Kurssilla saat yhdistystoiminnasta perustiedot, joiden avulla ryhdistät yhdistystäsi.

Kurssin perusajatuksena on oppia ymmärtämään, miten yhdistys toimii. Tavoitteena on, että kurssin suoritettuasi hallitset yhdistystoiminnan perusasiat ja saat varmuutta yhdistystoimintaan. Kurssilla pääset jakamaan kokemuksia toisten vapaaehtoisten kanssa ja saat innostusta ja ideoita oman yhdistyksen toiminnan kehittämiseen. Koulutus on tarkoitettu MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille.  Kurssi sopii sekä uusille että konkareille MLL-aktiiveille.

Aika: Aiemmasta tiedosta poiketen ei toteuteta keväällä 2019. Syksyllä käynnistyy vapaaehtoistoiminnan valtakunnallinen johtamiskoulutus (VJK).
Paikka: Verkkokoulutus Moodle-alustalla, 2 op
Lisätietoja: miia.mustalahti@mll.fi tai tia.valden@mll.fi 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

 


Jututtamo-infot ja Jututtamo-koulutukset

Löydät näiden koulutusten tiedot välilehdeltä Jututtamo-ohjaajien koulutukset (klikkaa).

 


 

 

 

Ilmoittaudun seuraaviin tapaamisiin/koulutuksiin.

 Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen koulutuksen/tilaisuuden alkamista.

*

YHTEYSTIEDOT:

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 


Tämän internet-lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin tilaisuuksiin ilmoittautumista varten. Rekisterin rekisterinpitäjä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry (044 5990580).

Rekisteri koostuu sähköisesti annetuista tiedoista, jotka säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Rekisteriin tietonsa lähettäneen on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.