Yhdistystoiminnan koulutukset

MLL:n Hämeen piiri tarjoaa MLL:n paikallisyhdistyksille ja yhdistysten vapaaehtoisille ohjausta ja koulutusta. Koulutusta on tarjolla sekä toiminnan sisältöjen vahvistamiseksi että yhdistyksen hallituksen työskentelyn tueksi. Teemme myös käyntejä yhdistyksiin, esim. hallitus- ja perhekahvilakäyntejä.

Tule mukaan, kutsu kylään tai ehdota piirin työntekijälle koulutusaihetta!

Yhdistystoimijoiden vertaistapaaminen verkossa – piiritreffit etänä!

Mitä yhdistyksellenne kuuluu? Miten arki sujuu? Mietityttääkö yhdistystoiminnassa joku tällä hetkellä erityisesti? Oletteko keksineet uusia toimintoja poikkeustilanteessa? Mitä muuta mielenpäällä?

Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia Teams-sovelluksen kautta etäyhteyksiä hyödyntäen. Ilmoittaudu haluamaasi ajankohtaan ja saat liittymislinkin edellisenä päivänä. Etätreffejä varten ei tarvitse asentaa mitään sovellusta koneeseen, toimiva nettiyhteys ja mikrofoniyhteys riittää.
Keskustelun vetäjänä piirin koordinaattori Miia. Olet lämpimästi tervetullut jakamaan kuulumisia toisten MLL-aktiivien kanssa.
Ilmoittaudu alla olevan lomakkeella yhteen tai useampaan tapaamiseen. Jos sinulla on joku teema tai kysymys mitä haluat erityisesti nostaa, kirjoita se lisätieto-kohtaan. Linkin etätreffeille saat sähköpostiisi viimeistään edellisenä päivänä.
Kysymykset  ja lisätiedot Miialta, miia.mustalahti(at)mll.fi tai 050-436 3230

Ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä klo 16
ma 6.4. klo 17-18.30
to 16.4. klo 17-18.30
ti 21.4. klo 12-13.30
ke 6.5. klo 17-18.30

Ilmoittaudu alempana sivulla olevalla lomakkeella.

Perhekahvilaohjaajien etä-treffit

Järjestämme perhekahvilaohjaajille ja -vastaaville etä-treffit keskiviikkona 29.4. klo 17.00-18.30 Teamsissa. Tapaamisessa jutellaan mm. siitä miten poikkeusolot ovat teidän yhdistyksessä vaikuttaneet, mahdollisten etäkahviloiden pitämisestä, sisältövinkeistä sekä tiedottamisesta.

Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia Teams-sovelluksen kautta etäyhteyksiä hyödyntäen. Etätreffejä varten ei tarvitse asentaa mitään sovellusta koneeseen, toimiva nettiyhteys ja mikrofoniyhteys riittää. Ilmoittautuneille lähetetään linkki, jonka kautta pääset mukaan linjoille.

Ilmoittaudu alempana sivulla olevalla lomakkeella.

Yhdistyskäynti

Kutsu piirin työntekijä kylään paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukseen, perhekahvilaan tai vaikkapa kerhoon. Ehdota myös teemaa, josta toivotte lisätietoa tai yhteistä keskustelua.

Esitä kutsu suoraan piirin työntekijälle tai käytä alla olevaa lomaketta (kerro lisätietokohdassa kyläilyn sisällöllistä toiveista tarkemmin).

Ilmoittaudun seuraaviin tapaamisiin/koulutuksiin:

Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen koulutuksen/tilaisuuden alkamista.

Tämän internet-lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin tilaisuuksiin ilmoittautumista varten. Rekisterin rekisterinpitäjä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry (044 5990580).

Rekisteri koostuu sähköisesti annetuista tiedoista, jotka säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Rekisteriin tietonsa lähettäneen on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.