Yhdistystoiminnan koulutukset

MLL:n Hämeen piiri tarjoaa MLL:n paikallisyhdistyksille ja yhdistysten vapaaehtoisille ohjausta ja koulutusta. Koulutusta on tarjolla sekä toiminnan sisältöjen vahvistamiseksi että yhdistyksen hallituksen työskentelyn tueksi. Teemme myös käyntejä yhdistyksiin, esim. hallitus- ja perhekahvilakäyntejä.

Tule mukaan, kutsu kylään tai ehdota piirin työntekijälle koulutusaihetta!

Ilmoittaudu alempana sivulla olevalla lomakkeella.

Hyvä arki lapselle -koulutus

Haluatko oppia lisää lapsen kasvun ja pärjäävyyden tukemisesta? Hyvä arki lapselle -koulutus perustuu MIELI ry:n Lapset puheeksi -menetelmään, jonka avulla rakennetaan yhteisymmärrystä ja arjen sujuvuutta lapsen sekä hänen vanhempansa ja muiden lapselle tärkeiden aikuisten välille.

Koulutus sopii mm. perhekahvilaohjaajille, yhdistysten toimijoille sekä kaikille vanhemmuuden tukemisesta kiinnostuneille.

Koulutuksia pidetään Tampereella ke 21.10. klo 17.30-20 (piiritoimisto) sekä Hämeenlinnassa to 26.11. klo 17.30-20 (Kumppanuustalo)

Seututapaamiset zoomissa

Marraskuussa järjestämme seututapaamisia verkossa, helppokäyttöisen Zoom-verkkoalustan välityksellä. Olet lämpimästi tervetullut itsellesi sopivana iltana. Käydään yhdessä läpi kuulumiset ja syksyn ajankohtaiset asiat.

ti 3.11. klo 18-19.30 Teemana viestintä
ma 9.11. klo 18-19.30 Uusi toiminnajohtaja esittäytyy
to 12.11. klo 18-19.30 Teema täsmentyy myöhemmin
ke 18.11. klo 18-19.30 Teema täsmentyy myöhemmin

Perhekahvilaohjaajien vertaistreffit

Tervetuloa perhekahvilaohjaajien vertaistapaamiseen zoomissa. Vaihdetaan kuulumisia ja hyviä käytäntöjä perhekahvilatoimintaan liittyen. Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan

ke 7.10. klo 18-19.30
pe 9.10 klo 12-13.30
to 22.10. klo 18-19.30

Ruutujen lumo - etävanhempaintapaaminen ja vanhempainilta

Miten huolehtia hyvinvoinnista digiajassa? Minkälaisia vaikutuksia mediankäytöllä on alle kouluikäisen lapsen kehitykseen ja hyvinvointiin sekä mistä asioista kasvattajan tulisi huolehtia tasapainoisessa digiarjessa.

Nämä teemalliset tapaamiset on tarkoitttu yhdistysten vapaaehtoisille ja muille yhdistysten toimijoille/työntekijöille/aktiiveille

ti 27.10 klo: 12-13:30
to 5.11. klo: 17:30-19:00

Yhdistyskäynti

Kutsu piirin työntekijä kylään paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukseen, perhekahvilaan tai vaikkapa kerhoon. Ehdota myös teemaa, josta toivotte lisätietoa tai yhteistä keskustelua.

Esitä kutsu suoraan piirin työntekijälle tai käytä alla olevaa lomaketta (kerro lisätietokohdassa kyläilyn sisällöllistä toiveista tarkemmin).

Ilmoittaudun seuraaviin tapaamisiin/koulutuksiin:

Tämän internet-lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin tilaisuuksiin ilmoittautumista varten. Rekisterin rekisterinpitäjä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry (044 5990580).

Rekisteri koostuu sähköisesti annetuista tiedoista, jotka säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Rekisteriin tietonsa lähettäneen on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.