Yhdistystoiminnan koulutukset

MLL:n Hämeen piiri tarjoaa MLL:n paikallisyhdistyksille ja yhdistysten vapaaehtoisille ohjausta ja koulutusta. Koulutusta on tarjolla sekä toiminnan sisältöjen vahvistamiseksi että yhdistyksen hallituksen työskentelyn tueksi. Teemme myös käyntejä yhdistyksiin, esim. hallitus- ja perhekahvilakäyntejä.

Tule mukaan, kutsu kylään tai ehdota piirin työntekijälle koulutusaihetta!

Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus

Seuraava perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus on 14.9.-18.10.2020. Koulutus sisältää yhden etätapaamisen (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin).

Koulutus sopii niin uusille kuin kokeneemmillekin perhekahvilaohjaajille sekä yhdistyksen perhekahvilavastaaville.

Koulutus toteutetaan Moodle-alustalla ja tehtävät voi tehdä oman aikataulun mukaan kurssiohjelman puitteissa.

Ilmoittaudu alempana sivulla olevalla lomakkeella.

Hyvä arki lapselle-koulutus

Haluatko oppia lisää lapsen kasvun ja pärjäävyyden tukemisesta? Hyvä arki lapselle koulutus perustuu MIELI ry:n Lapset puheeksi menetelmään, jonka avulla rakennetaan yhteisymmärrystä ja arjen sujuvuutta lapsen sekä hänen vanhempansa ja muiden lapselle tärkeiden aikuisten välille.

Koulutus sopii mm. perhekahvilaohjaajille, yhdistysten toimijoille sekä kaikille vanhemmuuden tukemisesta kiinnostuneille.

Koulutuksia pidetään Tampereella ke 21.10. klo 17.30-20 (piiritoimisto) sekä Hämeenlinnassa to 26.11. klo 17.30-20 (Kumppanuustalo)

Yhdistyskäynti

Kutsu piirin työntekijä kylään paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukseen, perhekahvilaan tai vaikkapa kerhoon. Ehdota myös teemaa, josta toivotte lisätietoa tai yhteistä keskustelua.

Esitä kutsu suoraan piirin työntekijälle tai käytä alla olevaa lomaketta (kerro lisätietokohdassa kyläilyn sisällöllistä toiveista tarkemmin).

Ilmoittaudun seuraaviin tapaamisiin/koulutuksiin:

Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen koulutuksen/tilaisuuden alkamista.

Tämän internet-lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin tilaisuuksiin ilmoittautumista varten. Rekisterin rekisterinpitäjä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry (044 5990580).

Rekisteri koostuu sähköisesti annetuista tiedoista, jotka säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Rekisteriin tietonsa lähettäneen on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.