Yhdistystoiminnan koulutukset

MLL:n Hämeen piiri tarjoaa MLL:n paikallisyhdistyksille ja yhdistysten vapaaehtoisille ohjausta ja koulutusta. Koulutusta on tarjolla sekä toiminnan sisältöjen vahvistamiseksi että yhdistyksen hallituksen työskentelyn tueksi. Teemme myös käyntejä yhdistyksiin, esim. hallitus- ja perhekahvilakäyntejä.

Tule mukaan, kutsu kylään tai ehdota piirin työntekijälle koulutusaihetta!

Puheenjohtajien kesäpäivä 8.6.2019

Yhdistysten puheenjohtajien/varapuheenjohtajien kesäpäivä 8.6.2019 klo 9.30-14.30. Paikalla on myös MLL:n pääsihteeri Milla Kalliomaa.

• Yhdistysten toimintaa tänään ja huomenna
  • Juhlavuosi 2020
  • Perhekahvilat toiminnan kulmakivenä
  • Vertaisvinkit

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumiset 23.5.2019 mennessä.

Perhekahvilaohjaajien ja -vastaavien syyspäivä 14.9.2019

Yhdistysten perhekahvilaohjaajien ja perhekahvilavastaavien yhteinen koulutus- ja virkistyspäivä 14.9.2019 klo 9.30-14.30

• Mitä kivaa perhekahvilaan?
  • Ajatuksia vanhemmuuden tuesta ja tuen tarpeesta
  • Kävijöiden kokemuksia perhekahviloista
  • Vertaisvinkit

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Seututapaamisia syksyllä 2019

Yhdistyskäynti

Kutsu piirin työntekijä kylään paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukseen, perhekahvilaan tai vaikkapa kerhoon. Ehdota myös teemaa, josta toivotte lisätietoa tai yhteistä keskustelua.

Esitä kutsu suoraan piirin työntekijälle tai käytä alla olevaa lomaketta (kerro lisätietokohdassa kyläilyn sisällöllistä toiveista tarkemmin).

Perhekahvilaohjaajan verkkokurssi

Perhekahvilaohjaajan verkkokurssi on tarkoitettu yhdistysten vapaaehtoisille. Kurssilla saat perhekahvilatoiminnasta perustiedot ja pääset kehittämään oman yhdistyksen perhekahvilatoimintaa.

Aika: Seuraava kurssi alkaa ma 16.9.2019
Paikka: Verkkokoulutus Moodle-alustalla, 2 op
Lisätietoja: miia.mustalahti@mll.fi tai tia.valden@mll.fi

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Ryhdistä yhdistystä -verkkokurssi

Ryhdistä yhdistystä on kurssi Sinulle yhdistystoiminnan aktiivi. Kurssilla saat yhdistystoiminnasta perustiedot, joiden avulla ryhdistät yhdistystäsi.

Kurssin perusajatuksena on oppia ymmärtämään, miten yhdistys toimii. Tavoitteena on, että kurssin suoritettuasi hallitset yhdistystoiminnan perusasiat ja saat varmuutta yhdistystoimintaan. Kurssilla pääset jakamaan kokemuksia toisten vapaaehtoisten kanssa ja saat innostusta ja ideoita oman yhdistyksen toiminnan kehittämiseen. Koulutus on tarkoitettu MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille.  Kurssi sopii sekä uusille että konkareille MLL-aktiiveille.

Aika: Aiemmasta tiedosta poiketen ei toteuteta keväällä 2019. Syksyllä käynnistyy vapaaehtoistoiminnan valtakunnallinen johtamiskoulutus (VJK).
Paikka: Verkkokoulutus Moodle-alustalla, 2 op
Lisätietoja: miia.mustalahti@mll.fi tai tia.valden@mll.fi

Jututtamo-infot ja Jututtamo-koulutukset

Löydät näiden koulutusten tiedot välilehdeltä Jututtamo-ohjaajien koulutukset (klikkaa).

Ilmoittaudun seuraaviin tapaamisiin/koulutuksiin.

Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen koulutuksen/tilaisuuden alkamista.

YHTEYSTIEDOT:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tämän internet-lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin tilaisuuksiin ilmoittautumista varten. Rekisterin rekisterinpitäjä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry (044 5990580).

Rekisteri koostuu sähköisesti annetuista tiedoista, jotka säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Rekisteriin tietonsa lähettäneen on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.