Kysy koulutusta:

Perhekummitoiminnan koordinaattori Tiina Rintala-Siira
tiina.rintala-siira@mll.fi

Perhekummitoiminnan koulutukset

Koulutuksia järjestetään ympäri vuoden. Ilmoittautumalla mukaan perhekummiksi järjestämme koulutuksen mahdollisimman pian. Kaikki peruskoulutuksesta kiinnostuneet haastatellaan ennen koulutusta, jotta voidaan puolin ja toisin varmistua vapaaehtoistyön sopivuudesta henkilölle.

Pidämme koulutusryhmämme melko pieninä. Haluamme oppia tuntemaan perhekummimme ja antaa näin tilaa keskustelulle. Ennen koulutusta haastattelemme kiinnostuneet. Tarjoamme koulutuspäivinä lounaan tai iltapalan osallistujille. Koulutus on maksuton. Koulutus antaa valmiudet tehdä antoisaa vapaaehtoistyötä.

Koulutuksessa käsittelemme mm. seuraavia aiheita:

• vapaaehtoistoiminnan periaatteet
  • perhe ja vanhemmuus
  • vuorovaikutustaidot
  • perhekummina toimiminen sekä
  • ammatillisen ja vapaaehtoistoiminnan erot

Järjestämme perhekummeille vertaistapaamisia ja toiminnanohjauksia sekä virkistystä, joissa perhekummit voivat vaihtaa ajatuksia toisten kummien kanssa sekä saada vinkkejä ja ideoita itse toimintaan.

Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Tampere:

Otamme uusia kummeja mukaan toimintaan koko ajan! (myös ilmoitettujen koulutuspäivien ulkopuolella) Täyttämällä lomakkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan koulutus.

Seuraavat koulutukset:

Tampere ota yhteyttä niin sovitaan perehdytys!

Riihimäki ota yhteyttä niin sovitaan perehdytys!

Hämeenlinna ma 24.9. klo 17-20.00, ma 1.10. klo 17-19.00, ma 8.10. klo 17-19.00 ja ma 22.10. klo 17-20.00

Perhekummitoiminnan tietosuojaseloste 23.5.2018 Tietosuojaseloste_perhekummitoiminnalle.pdf

Yhteydenottolomake: Olen kiinnostunut perhekummitoiminnan koulutuksista

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.