Lukumummien ja -vaarien koulutus

Lukumummi tai -vaari tekee vapaaehtoistyötä koulussa. Toiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille lisää lukukokemuksia sekä innostaa heitä lukemisen pariin yhteisten lukutuokioiden avulla. Lukutuokioiden lomassa syntyy myös luontevaa sukupolvien välistä vuorovaikutusta. Vapaaehtoiset mummit ja vaarit tapaavat lapsia koulupäivän aikana kahden kesken tai pienissä ryhmissä. Toimintaa tehdään yhteistyössä koulujen kanssa.

Keskustelemme perehdytyksessä, millä alueella haluaisit toimia lukumummina tai -vaarina.

Lukumummi ja -vaari perehdytyksiä järjestetään lukukauden alussa tammi-helmikuussa ja syyskuussa.

Ottamalla yhteyttä MLL:n Hämeen piirin saat lisätietoja seuraavista koulutuksista ja alueesi lukumummi ja -vaari -toiminnasta.

Koulutukset kevät 2019:
Tampere
KESKIVIIKKO 20.2. klo 10-15
Lahti ke 30.1. klo 10-15
Hämeenlinna PERUUNTUI VÄHÄISEN OSALLISTUJA MÄÄRÄN VUOKSI.Seuraava koulutus syyskuu 2019 Hämeenlinnassa

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
MLL:n Hämeen piiri
Liisa Lindström
Koordinaattori
liisa.lindstrom(at)mll.fi

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tämän internet-lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin tilaisuuksiin ilmoittautumista varten. Rekisterin rekisterinpitäjä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry (044 5990580).

Rekisteri koostuu sähköisesti annetuista tiedoista, jotka säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Rekisteriin tietonsa lähettäneen on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.