MLL hoitajaksi perehdytys

Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja näiden alojen opiskelijat voivat hakeutua MLL:n hoitajaksi suoraan perehdytyksen kautta. Lastenhoitotyö on palkallista.

 
Perehdytyskoulutukset: 

-Päivitetty 24.3.2020-

Korona-tilanteen takia  perehdytykset perutaan siltä osin, kun niiden järjestäminen on suunniteltu ryhmissä tapahtuvaksi tai luokkahuone-/ luentosaliopetuksena. Tilaisuuksia ei järjestetä  maalis-toukokuun aikana.

Käynnistämme huhtikuussa verkkoperehdytys mahdollisuuden MLL:n lastenhoitajaksi haluaville sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan vähintään toisen vuoden opiskelijoille tai jo ammattiin valmistuneille (esim. sosionomi- tai lähihoitajaopiskelijat).  

Verkkoperehdytyksen lyhyet kirjalliset tehtävät suoritettuaan ja haastattelussa käytyään pääsee mukaan MLL:n lastenhoitajaksi. Opiskelu tapahtuu MLL:n Moodle-alustalla. 

Perehdytykseen osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valitut saavat sähköpostilla ohjeet oppimisympäristöön kirjautumiseen.

Voit hakea perehdytykseen täyttämällä alla olevan lomakkeen.  Lomakkeen täyttäminen ei velvoita mihinkään. 

Ilmoittautuminen perehdytykseen

Palvelualueemme:
MLL  välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka myöntävät avustusta MLL:n lastenhoitajatoimintaan. Voit tilata MLL Hämeen piiri alueella hoitajan, kun asut jossakin sauraavassa kunnista:

Akaa, Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Riihimäki, Ruovesi, Tampere,Valkeakoski, Virrat ja Ylöjärvi. 

Tulossa Sastamala, Pälkäne ja Loppi (hoitajia rekrytoidaan).