Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja näiden alojen opiskelijat voivat hakeutua MLL:n hoitajaksi suoraan perehdytyksen kautta. Lastenhoitotyö on palkallista.

Ilmoittautuminen: Voit hakea perehdytykseen täyttämällä alla olevan lomakkeen.  Lomakkeen täyttäminen ei velvoita mihinkään. Olemme kaikkiin ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

MLL:n hoitajaksi perehdytyskoulutukset (3t):

Seuraava perehdytys pidetään etänä Teamsin välityksellä 26.01.2022 klo 17-20. Ilmoittaudu lomakkeella 24.1 mennessä. Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Laitteessa kameran ja mikrofonin täytyy toimia, jotta perehdytykseen voi osallistua.

Lisätietoja antaa lastenhoitotoiminnan koordinaattori Sanna Kaukonen, sanna.kaukonen(a)mll.fi, p. 040 517 2993.

Ilmoittautuminen perehdytykseen