Koulutukset

Koulutuspalvelut kouluille ja oppilaitoksille sekä kunnille
Tutustu lisäksi MLL:n Hämeen piirin monipuolisiin koulutuksiin koulujen ja kuntien tarpeisiin.

Perhekummi- ja tukihenkilökoulutus
Perhekummeja sekä lasten ja nuorten tukihenkilöitä koulutetaan Tampereella 13.2, 17.2 ja 20.2.

Koulutustarjonta yhdistyksille
Leikkilähettikoulutukset, Jututtamo-koulutukset, perhekahvilaohjaaja- ja nuorisotoiminnan verkkokurssit sekä seututapaamiset.

Mentalisaatioperustainen perheryhmän ohjaajakoulutus
Koulutus (7,5 opintopisteen kokonaisuus) on suunnattu lapsi- ja perhetyön ammattilaisille. Koulutus tarjoaa työntekijälle valmiudet toimia Vahvuutta vanhemmuuteen -vauvaperheryhmän tai taaperoikäisten vanhemmille suunnatun Lapsi mielessä -vanhempainryhmän ohjaajana. Reflektiivinen työote antaa uusia lähestymistapoja perheiden kanssa tehtävään työhön. Työotteen hallinta parantaa työssä jaksamista ja antaa uutta intoa työhön.

Vahvuutta vanhemmuuteen- ja Lapsi mielessä -ohjaajien jatkokoulutuspäivät

Mentalisaatio perheiden kohtaamisessa -koulutus ammattilaisille
Perheryhmänohjaajakoulutusten lisäksi järjestämme mentalisaatioteoriaan perustuvia räätälöityjä koulutuksia kunnille, järjestöille, seurakunnille sekä varhaiskasvatukselle, perhetyölle, neuvolalle erikseen tai ylisektorisesti.

Lastenhoitokurssit
Lastenhoitokurssi antaa valmiuksia lastenhoitotehtäviin perheissä. Kurssilla perehdytään lapsen perushoitoon, tarpeisiin ja kehitysvaiheisiin. Seuraavat lastenhoitokurssit järjestetään syksyllä 2018.

Lukumummien ja -vaarien koulutus

Ottamalla yhteyttä MLL:n Hämeen piirin saat lisätietoja seuraavista koulutuksista ja alueesi lukumummi ja -vaari -toiminnasta.

Nuorisokoulutukset_ 2018 (web).pdf (455 kB)
Tutustu myös koulutusesitteeseemme!