Koulutukset

Perhekummi- ja tukihenkilökoulutus
Perhekummeja sekä lasten ja nuorten tukihenkilöitä koulutetaan Tampereella 13.2, 17.2 ja 20.2.

Lukumummien ja -vaarien koulutus
Seuraava koulutus Lahdessa helmikuussa 2018

Koulutustarjonta yhdistyksille
Leikkilähettikoulutukset, Jututtamo-koulutukset, perhekahvilaohjaaja- ja nuorisotoiminnan verkkokurssit sekä seututapaamiset.

Mentalisaatioperustainen perheryhmän ohjaajakoulutus
Koulutus (7,5 opintopisteen kokonaisuus) on suunnattu lapsi- ja perhetyön ammattilaisille. Koulutus tarjoaa työntekijälle valmiudet toimia Vahvuutta vanhemmuuteen -vauvaperheryhmän tai taaperoikäisten vanhemmille suunnatun Lapsi mielessä -vanhempainryhmän ohjaajana. Reflektiivinen työote antaa uusia lähestymistapoja perheiden kanssa tehtävään työhön. Työotteen hallinta parantaa työssä jaksamista ja antaa uutta intoa työhön.

Mentalisaatio perheiden kohtaamisessa -koulutus ammattilaisille
Perheryhmänohjaajakoulutusten lisäksi järjestämme mentalisaatioteoriaan perustuvia räätälöityjä koulutuksia kunnille, järjestöille, seurakunnille sekä varhaiskasvatukselle, perhetyölle, neuvolalle erikseen tai ylisektorisesti.

Lastenhoitokurssit
Lastenhoitokurssi antaa valmiuksia lastenhoitotehtäviin perheissä. Kurssilla perehdytään lapsen perushoitoon, tarpeisiin ja kehitysvaiheisiin. Seuraavat lastenhoitokurssit järjestetään syksyllä 2018.

Kouluille ja kunnille
Tutustu lisäksi MLL:n Hämeen piirin monipuolisiin koulutuksiin koulujen ja kuntien tarpeisiin.

nuorisotyön koulutusesite.pdf (6.1 MB)
Tutustu myös koulutusesitteeseemme!